Nieuwe Hilton hotels die je graag verwelkomen in 2021 !

Een ongekend jaar nadert eindelijk zijn einde, de mensen zijn wereldwijd hoopvol gestemd dat 2021 een terugkeer naar de normale gang van zaken zal inluiden – niet alleen in onze dagelijkse routines, maar ook in onze reisplannen.

COVID-19 heeft ons hele leven op grote en kleine schaal geraakt, en beperkte de manier waarop we met anderen omgaan en hoe we ons verplaatsen – of, in veel gevallen, niet. Dat leidde tot een enorme inhaalvraag voor reizen. Uit een nieuw onderzoek in opdracht van Hilton blijkt dat 81% van de Amerikanen, 70% van de Britten en 84% van de Chinese respondenten de kans missen om nieuwe reiservaringen te creëren als gevolg van de COVID-19 beperkingen.

Uit de “To New Memories”-enquête blijkt dat 90% van de Amerikanen en 95% van de Chinezen van mening zijn dat hun land te kampen heeft met een tekort aan reisgeheugens. In 2021 lijkt het erop dat consumenten van plan zijn om de reizen die ze hebben gemist in het kader van de pandemie goed te maken. In feite zeggen 66% van de Amerikanen en 60% van de Chinezen dat ze zullen stoppen met het uitstellen van “bucket list” reizen in de toekomst. Ondertussen is 57% van de Britten al van plan om in 2021 te gaan reizen.

Als we uit een grimmig jaar komen en een hoopvol jaar ingaan – met lang uitgestelde bezoeken aan geliefden en onvergetelijke ervaringen op de route – dan biedt Hilton alvast 21 nieuwe geweldige reisbestemmingen …

Een overzicht per continent: United States of America

Las Vegas Hilton in Resorts World (Las Vegas)

Las Vegas Hilton in Resorts World brengt de essentie van het Las Vegas Hilton – ooit het grootste hotel ter wereld – terug voor een aparte hotelervaring op een onverslaanbare locatie. Het resort met 3.500 kamers heeft het allemaal, inclusief een speelvloer, state-of-the-art theater, grote balzaal, nachtclubs, een wellness-spa en fitnesscentrum, diverse culinaire ervaringen, zeven buitenzwembaden en nog veel meer eersteklas faciliteiten. Met het Las Vegas Hilton in Resorts World, gelegen aan de noordkant van de Las Vegas Strip, ervaren gasten eindeloze attracties en entertainment, zowel in als buiten het resort. Verwachte opening juni 2021.

Virgin Hotels Las Vegas, Curio Collection by Hilton (Las Vegas)

Een mijl verwijderd van de Las Vegas Strip, een snelle wandeling van de Universiteit van Nevada, Las Vegas en een korte rit van McCarran International Airport, Virgin Hotels Las Vegas, Curio Collection by Hilton is de perfecte thuisbasis voor wat uw reis naar “America’s Playground” in petto heeft. Deze woestijn retraite biedt alles, van de hoge inzet van gokken in het casino, loungen bij kronkelende zwembaden of ontspannen in de dagspa. Gasten kunnen kiezen uit de vele restaurants en bars van het hotel, waaronder het wereldberoemde Nobu, als hun pre-party plekje voordat ze de stad intrekken en genieten van alles wat de Strip te bieden heeft. Verwacht wordt dat het hotel in 2021 zal openen.

Hampton Inn by Hilton Montreal Downtown & Homewood Suites by Hilton Montreal Downtown Dual-Brand (Montreal)

Voor gezellige accommodaties in het hart van het centrum van Montreal, overweeg je de dual-branded Hampton Inn van Hilton Montreal Downtown en Homewood Suites van Hilton Montreal Downtown. Gelegen in de buurt van Old Montreal, het Montreal Convention Centre en Chinatown, wordt u omringd door restaurants, musea, theaters, overheidskantoren en historische bezienswaardigheden. Na de verkenning van de wijk, kunt u rustig chillen op het dakterras of een duik nemen in het seizoengebonden dompelbad. Hampton Inn by Hilton Montreal Downtown zal naar verwachting in juni 2021 worden geopend. Homewood Suites door Hilton Montreal Downtown zou moeten openen in juli 2021.

Motto New York Chelsea (New York).

Gelegen in het centrum van de kunstwereld van de stad, biedt het nieuwe Motto New York Chelsea een authentieke buurtervaring voor bezoekers op zoek naar een onderbreking van de beroemde toeristenvallen van Manhattan. Modieuze winkels, beroemde nachtclubs en favoriete eetgelegenheden, waaronder Chelsea Market, trekken bezoekers naar het gebied, samen met nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het High-Line park. Het efficiënte microgastenkamerontwerp van het hotel, met verbindingskamers voor groepsreizen, past precies in de omringende buurt. Begin uw dag of nacht in het middelpunt van het hotel, de Commons koffiebar overdag en de bruisende cocktailbar ‘s nachts, met designelementen die een eerbetoon zijn aan de geschiedenis van Chelsea als het oorspronkelijke theaterdistrict van New York City. Opening in de zomer van 2021.

Waldorf Astoria Monarch Beach Resort & Club (Orange County, Californië).

Op zoek zijn naar een uitje waar het hotel de belangrijkste attractie is? Overweeg dan Waldorf Astoria Monarch Beach Resort & Club. Dit AAA Five-Diamond Award-winnende resort ligt boven op een klif in Dana Point en kijkt uit over de Stille Oceaan. Het is de perfecte oase in beach-clubstijl voor dagenlang ontspannen en genieten van de zon. Kies tussen een ruime gastenkamer of suite, elk met grote marmeren badkamers en een eigen balkon met een prachtig uitzicht op de groene tuinen en palmbomen of de blauwe oceaangolven. Met drie zwembaden, een privé-strandclub en zeven restaurants en bars op het terrein, worden de gasten ondergedompeld in de luxueuze Californische kust, zonder dat ze het resort hoeven te verlaten. Verwacht wordt dat het resort in 2021 wordt geopend.