Nieuwe Hilton’s Collection brands voor Amerikaanse zomervakanties …

Curio Collection by Hilton en Tapestry Collection by Hilton, twee van Hilton’s 14 toonaangevende merken, blijven ook in Amerika hun portfolio’s uitbreiden. Reizigers zijn op zoek naar een ontspannen weekendje weg in de natuur of een week lang vakantie kunnen prachtige bestemmingen in heel Amerika ontdekken.

Nieuwe suggesties binnen de Curio Collection-portfolio zijn The Virginian Lynchburg, Distrikt Hotel Pittsburgh, the Charter Seattle en The Cincinnatian Hotel.

The Virginian Lynchburg (geopend mei 2018): is een prachtig hotel in een historisch pand uit 1913 in hartje Lynchburg. Een zorgvuldige restauratie geeft het gebouw opnieuw de grandeur gekoppeld aan de meest moderne voorzieningen. Gasten kunnen genieten van het uitzicht op Lynchburg en de James River vanuit de bar en het restaurant op het dak, of evenementen organiseren in de jaren 1900-stijl balzaal met prachtige plafonds, zuilen en lijstwerk.

Distrikt Hotel Pittsburgh (Opening juni 2018): Historic-meets-modern en chique-meets-minimalisme voor een one-of-a-kind verblijf in de binnenstad van Pittsburgh. Vroeger het hoofdkwartier van het Leger des Heils, biedt dit boetiekhotel moderne voorzieningen binnen de oorspronkelijke architectuur en charme. Gasten kunnen terecht in een van de twee restaurants maar ook in The Whale, een vis- en Chophouse presentatie van Franse specialiteiten en lokale ingrediënten, of Evangeline, een chique cocktail- en oesterbar.

The Charter Seattle (Opening juli 2018): ligt op een steenworp van het centrum van Seattle, met inbegrip van Pike Place Market, de Space Needle en eindeloze collectie restaurants en bars. Dit stijlvolle hotel biedt zijn gasten strak vormgegeven kamers met warme houten afwerking, een elegante inrichting en weelderige beddengoed voor maximaal comfort. Culinair kan men terecht in Patagon voor heerlijke On-Site maaltijden in een Argentijns geïnspireerde keuken met focus op verse, lokale ingrediënten, of in de Fog Room lounge op het dak van de 16e verdieping.

The Cincinnatian Hotel (Opening in augustus 2018):  is sinds 1882 een juweel in de binnenstad en combineert een rijke geschiedenis met moderne voorzieningen voor een uniek verblijf. Vintage elementen, zoals kunstwerken, een grote marmeren trap en een zwevend atrium verwijzen naar het verleden van het hotel. Na het verkennen van de bruisende stad kan men voor lokale specialiteiten terecht in een typisch  Amerikaanse gastropub.distrikt-pittsburgh

Tapestry Collection werd in januari 2017 geïntroduceerd als het 14e merk en tweede collectiemerk van Hilton. De nieuwste realisaties zijn Hotel Ballast Wilmington , Black Fox Lodge Pigeon Forge en The Sire Hotel.

Hotel Ballast Wilmington (geopend in april 2018): ligt in het historische centrum van Wilmington, North Carolina. Ontwerp en inrichting zijn sterk geïnspireerd door de lokale nautische geschiedenis en natuurlijke elementen van de rivier Cape Fear. The Board & Barrel Coastal Kitchen kijkt uit over de rivier en serveert lokale ingrediënten met zuidelijke flair, ambachtelijke cocktails en live-amusement in het weekend.

Black Fox Lodge Pigeon Forge (opening juni 2018): biedt een verwarmd buitenbad en een vuurplaats, ideaal om te ontspannen na een dag op verkenning in de buurt Attracties zoals Dollywood, Great Smoky National Park en LeConte Center.

The Sire Hotel Lexington (opening juni 2018): staat model voor een compromisloze liefde voor een verfijnde en toch rustieke levensstijl. Dit compleet gerenoveerde pand is een unieke, luxe ervaring voor de moderne reiziger en de centrale ligging zorgt voor een gemakkelijke wandeling naar populaire attracties in de paardenhoofdstad van de wereld.