Nieuwe Hiton hotels die je graag verwelkomen in 2021/slot

Latijns en Zuid Amerika zijn bestemmingen waar de Hilton groep reeds meer dan degelijk is ingeburgerd. Toch werden nog enkele locaties gevonden die ongetwijfeld vele toeristen aanspreken en een buitenbeentje vormen qua kwaliteit en service.

Hilton Cancún, een All-Inclusive Resort (Cancún, Mexico)

Als u op zoek bent naar een all-inclusive ontsnapping aan het strand, kijk dan niet verder dan Hilton Cancun. Het afgelegen resort is genesteld achter een mangrove-reservaat en ligt op een domein van 100 hectare aan de Maya-kustlijn. Ook na het doorbrengen van zonnige middagen aan het zwembad en het controleren van meerdere on-site eetgelegenheden, biedt Hilton Cancún gecureerd lokale avonturen. Bezoek de lokale architectonische sites voor een culturele reis; beleef een tropisch zip lining avontuur; geniet van een tour naar de lokale “cenotes” (natuurlijke grotten met ondergrondse rivieren); of neem een dagtrip naar Isla Mujeres, bekend om zijn stranden, snorkelen en duiken. Verwacht wordt dat dit resort halverwege 2021 open zal gaan.

Hampton Inn bij Hilton Grand Cayman (Grand Cayman, Kaaimaneilanden)

Voel de tropische sfeer in Hampton Inn by Hilton Grand Cayman, waar u op een steenworp afstand bent van het ongerepte zand van het bekroonde Seven Miles Beach en het waterstadje Camana Bay. Gasten die op zoek zijn naar leuke activiteiten en entertainment kunnen snorkelen en bootexcursies regelen naar Stingray City met de watersportconciërge van het hotel, of met een shuttle naar de nabijgelegen strandparken, bars en clubs. Om te ontspannen, biedt het Hampton Inn by Hilton Grand Cayman’s o.m. een tropisch tuinzwembad met het buitenrestaurant en de alfresco lounge van Ms Piper. Verwacht wordt 2021 februari te openen.

Embassy Suites by Hilton Aruba Resort (Oranjestad, Aruba)

Boek een strandvakantie bij de luxe Embassy Suites by Hilton Aruba Resort, waar gasten worden verwelkomd op een van de beste stranden ter wereld. Het resort ligt recht tegenover het witte zand van Eagle Beach, de perfecte locatie voor een prachtig, onbelemmerd uitzicht op het Caribisch gebied en de nabijheid van de belangrijkste attracties, diners en entertainment. Op het domein kunt u genieten van Embassy Suites by Hilton Aruba Resort’s ruime suites; meerdere restaurants en bars en twee zwembaden, waarvan één voor kids. Verwacht wordt eind 2021 te openen.

Canopy by Hilton São Paulo Jardins (São Paulo)

Verken Sao Paolo, de grootste – en meest kosmopolitische stad van Brazilië – met Canopy by Hilton São Paulo Jardins. Op slechts een paar minuten van het centrum van São Paulo is het Jardins district een welvarend deel van de stad met honderden bars, restaurants en winkels, waaronder een aantal van de meest beroemde Braziliaanse levensstijlmerken. Pak een gratis Canopy-fiets en baan je een weg door de betonnen jungle van Brazilië, waarbij je stopt om een aantal van de artistieke attracties onderweg te bekijken, zowel de formele musea als de lokale straatkunst. Verwacht wordt 2021 februari te openen.