Nieuwe sales & marketing executive bij Air Europe

Air Europa België versterkt haar sales team met de komst van Rani Vande Bergh, een dynamische 24-jarige jonge vrouw die gedurende tweeënhalf jaar ervaring heeft opgedaan als reisagent bij Egencia. Daar was ze verantwoordelijk voor vliegtuigreservaties, maar ook voor trein- en hotelboekingen, enz…

Sinds 2 juli werkt Rani als ‘Sales & Marketing Executive’ bij Air Europa. Zij zal op vlak van marketing verantwoordelijk zijn voor de nieuwsbrief, de Facebookpagina en de Espace Pro website van het Spaanse privébedrijf. Op het gebied van sales zal zij deel uitmaken van het leisure sales team en zal zij u als reisagent graag ontmoeten.

Rani houdt heel erg van reizen en leert graag andere culturen kennen. Ze verbleef gedurende haar stage een paar  maanden in Peru en vervolgde nadien haar reis op het Zuid-Amerikaanse continent waardoor ze na een jaar eveneens de Spaanse taal machtig is.

www.aireuropa.com

Vanuit Brussel, Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt en Parijs biedt Air Europa vlotte verbindingen aan tegen heel competitieve tarieven in economy- en businessclass. De luchtvaartmaatschappij is gespecialiseerd in binnenlandse Spaanse vluchten en intercontinentale vluchten naar Latijns-Amerika. Air Europa is lid van Skyteam. Bovendien genieten de passagiers de voordelen van het frequent-flyer programma  SUMA Air Europa.