Nog 100 dagen te gaan!

5 redenen waarom MSC Grandiosa dé cruise-ervaring voor elke vakantieganger biedt

Vanaf 1 augustus, zijn er nog 100 dagen te gaan voor het eerste Meraviglia-Plusschip van MSC, MSC Grandiosa, op 9 november in Hamburg wordt ingewijd. MSC Cruises heeft de schepen van de Meraviglia-generatie ontworpen om aan alle eisen van de hedendaagse cruiseganger te voldoen. Het nieuwste vlaggenschip MSC Grandiosa gaat het grootste schip van de vloot worden met het meest uitgebreide aanbod van diensten, ooit.

Met 11 locaties waar de gasten kunnen dineren, 21 bars en lounges, entertainment van wereldklasse, een eigen promenade in mediterrane stijl en nog veel meer, is MSC Grandiosa het ideale schip voor elke gast. Een aantal andere karakteristieken uitgelicht:

  1. EEN MILIEUBEWUST SCHIP: MSC Grandiosa laat zien dat een uiterst milieubewust cruiseschip maximale prestaties kan leveren, door gebruik te maken van energiezuinige systemen en innovatieve, maritieme technologie.
  2. MSC FOR ME AND ZOE : ZOE, de eerste stemgestuurde assistent in de cruisebranche, werd geïmplementeerd in elke kajuit op MSC Grandiosa. ZOE spreekt 7 talen, kan honderden vragen beantwoorden over de cruise en de faciliteiten aan boord, hulp bieden bij het boeken van services, aanwijzingen geven en suggesties doen.
  3. KEUZE UIT VERSCHILLENDE TOPRESTAURANTS : Naast 3 hoofdrestaurants met een verfijnde mediterrane keuken en internationaal buffet, zijn er ook nog 4 specialiteitenrestaurants (meerprijs) voor de gasten.

In de HOLA! Tapas Bar creëert de zeer bekende en met twee Michelin-sterren bekroonde chef Ramón Freixa een op de Spaanse keuken geïnspireerde culinaire ervaring. Het restaurant van 150 m2 heeft 56 zitplaatsen, waar de gasten de mediterrane levensstijl kunnen vieren door gerechten te delen in een warme sfeer.

L’ATELIER BISTROT is een Franse bistro waar de joie de vivre niet alleen wordt beleefd met een selectie hartige snacks zoals tartaar of andere vleeswaren en een selectie kazen, maar ook met uitgebreidere, traditioneel Franse maaltijden als bœuf Bourguignon, steak tartaar en canard à l’orange.

BUTCHER’S CUT is er voor de liefhebbers van vlees. Evenals op de andere nieuwe cruiseschepen van MSC is dit succesvolle Amerikaanse steakhouse-concept ook op MSC Grandiosa te vinden. De gasten kunnen hier de meesterslager aan het werk zien in een open keuken, onder het genot van een ambachtelijk gebrouwen biertje, een stevig Amerikaans wijntje of een gesofistikeerde cocktail in een rustiek decor in Amerikaanse sferen; dit alles maakt van dit restaurant een waar feest voor de zintuigen.

KAITO TEPPANYAKI AND SUSHI BAR zijn restaurants die een moderne, Japanse stijl van koken op vier teppanyaki-grills bieden, waarbij Oost en West bij elkaar komen en de chefs de gasten vermaken met spectaculaire kookkunsten, wanneer zij de meest authentieke en verrukkelijke gerechten op tafel toveren. Aan de andere kant van de muur, met uitzicht op de levendige promenade, zijn sushi-masterchefs bezig met de bereiding van de meest verse sushi, sashimi en tempura die op zee te vinden is.

  1. TWEE GLOEDNIEUWE ‘CIRQUE DU SOLEIL AT SEA’-SHOWS : MSC Grandiosa wordt het derde schip van MSC Cruises waar Cirque du Soleil de gasten entertaint met twee gloednieuwe én opnieuw exclusieve shows.
  2. LUXUEUZE MSC YACHT CLUB : MSC Yacht Club ‘schip in een schip’-concept is een klasse apart, met 95 elegante suites en een butlerservice de klok rond. Het is een uitzonderlijke plek om te eten, drinken, zwemmen en zonnebaden in de sfeer van een privéclub.

www.msccruises.be

MSC Cruises is ‘s werelds grootste privécruiserederij en de nummer één in Europa en Zuid-Amerika. Als innovator in de cruisewereld is de maatschappij een van de jongste in de sector. Gedurende de eerste tien jaar van haar bestaan kende ze een groei van 800% en bouwde ze stap voor stap haar internationale faam uit.De vloot van MSC Cruises bestaat momenteel uit 16 ultramoderne, zeer innovatieve schepen met een bijzonder elegant design die de klanten een ongeëvenaarde vakantie-ervaring garanderen, met een heerlijke, authentieke keuken, een bekroond ontspanningsaanbod, een comfortabele accommodatie en relaxen in alle toonaarden, dankzij een onberispelijke service en expertise. Een investeringsplan van 13,6 miljard euro getuigt bovendien van een nooit eerder geziene ambitie en moet de vloot tegen 2027 op 29 megacruiseschepen brengen. Momenteel heeft MSC Cruises 6 nieuwe scheepsklassen. Het zijn stuk voor stuk prototypen van mariene architectuur en design.MSC Cruises voelt een diepe verantwoordelijkheid tegenover de fysieke en menselijke wereld waarbinnen het actief is. De onderneming legt het grootst mogelijke respect aan de dag voor de oceanen van de wereld en blijft onverminderd streven naar vernieuwende manieren om de ecologische impact van zijn cruises te verminderen.De vakantiecruises van MSC Cruises worden wereldwijd verkocht via een distributienetwerk in 81 landen. De onderneming heeft wereldwijd 30.500 mensen in dienst, op haar schepen en aan wal en maakt deel uit van de Groep MSC, een consortium van de grote namen in logistiek en transport.