Novotel Blois Centre; Val de Loire

Het Novotel Blois Centre Val de Loire “openbaart zich in een ander licht”. Het Novotel Blois Centre Val De Loire is opnieuw ontworpen om een echte ‘plek’ te creëren in de buurt van het historische centrum van Blois, een toonaangevende bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een vakantie die een combinatie is van sport, natuur en culturele ontdekkingen, inclusief bezoeken aan kastelen en koninklijke steden.

Dit grote renovatieproject maakte het mogelijk om zo goed mogelijk aan de vraag van de klant te voldoen door een nieuwe vestiging aan te bieden die volledig in harmonie is met de bestemming. Elke bezoeker kan genieten van een dynamische sfeer in een elegante en functionele inrichting waar alles is ontworpen als een plek om te ontspannen. Het Novotel Blois Centre Val De Loire is de nieuwe plek om te verblijven, te werken, te eten, te drinken of gewoon te ontspannen en biedt een warm welkom voor zowel de reizigers als de lokale bevolking.

De 78 kamers zijn volledig gerenoveerd om een 100% eigentijdse inrichting te bieden en de bezoekers onder te dompelen in het prachtige boslandschap van de bestemming. In de hal zijn de verschillende ruimtes gestructureerd rond een centrale foodbar, de Gourmet Bar, die een echte leefruimte biedt. Bezoekers kunnen een keuken vinden met Italiaanse smaken, bereid voor hun ogen en op basis van verse producten! Het is ook een gelegenheid om de lokale wijnen te ontdekken, afkomstig van de wijngaarden van de Loire, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan en in de buurt van het hotel liggen.

Uw smaakpapillen zullen blij zijn!

Het hotel verwelkomt ook “lokale” gasten, voor wie elke lunchtijd, maandag tot en met vrijdag, een “on-the-go” arrangement wordt aangeboden. Elke maand worden er thema-avonden georganiseerd, die openstaan voor de hotelgasten maar ook voor de buren uit Brescia of voor iedereen die het hotel wil vervoegen om een aangenaam moment door te brengen!

Private werkruimtes zijn te allen tijde beschikbaar met een uitstekende Wifi-verbinding en een printer. Er zijn ook meer intieme ruimtes beschikbaar, ontworpen voor belangrijke afspraken in volledige discretie. Twee vergaderzalen, volledig uitgerust en met daglicht, zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen, of het nu gaat om vergaderingen, seminars, maar ook zakenlunches, cocktails of banketten.

Het hotel is betrokken bij het ecotoerisme en heeft het label “Loire à Vélo” gekregen. Het hotel stelt alles in het werk om het welzijn van zijn fietsgasten, die zich over de vele fietspaden in de regio verplaatsen, te waarborgen, met name door hun uitrusting in onze beveiligde chalet te beveiligen.