Novotel Wavre Brussels east: tijd voor jezelf en je gezin in groene omgeving

Novotel Wavre Brussels East heeft als strategische locatie voor toeristen en professionele afspraken, de deuren van zijn 102 stijlvolle kamers geopend. Het hotel hanteert de gekende dienstverlening en kwaliteit van Novotel, maar de hoeveelheid lichtinval en de flexibele opstelling van het interieur in de gedeelde ruimtes zijn uniek. Omringd door velden en met zowel pretparken als de boomende farmaceutische sector binnen handbereik, leent het hotel zich ideaal voor toeristische- en gezinsuitstapjes en business meetings.

Met een volledig volgens de laatste trends ingerichte lobby van achthonderd vierkante meter oogt het Novotel Wavre Brussels East uitnodigend. Ook de connectie met de natuur is onmiskenbaar: door de wijd uitgestrekte groene landschappen rond het hotel en de hoeveelheid lichtinval op het gelijkvloers waan je je zo in je eigen tuin. Ideaal om tot rust te komen – solo of met je kroost.

Patrick deHaen, general manager van Novotel Wavre Brussels East: “De komst van Novotel Wavre Brussels East is een schot in de roos voor alle betrokken partijen. Gezinnen verblijven gezellig op een kruispunt tussen meerdere themaparken, werkmensen wisselen professionele afspraken in het hotel af met bedrijfsbezoeken in de buurt en de economie profiteert van de extra gasten.”

Mix van intimiteit en privacy in flexibel design

Verder omarmt het hotel het nieuwe en flexibele Novotel-design: de multifunctionele eilanden in de gedeelde ruimtes laten je wonderwel de keuze om te balanceren tussen intimiteit en openheid naar andere gasten toe. Dankzij dit ontwerp kunnen ouders ook zowel hun eigen batterijen opladen als persoonlijke momenten met hun familie beleven. Gasten kunnen er in de zomermaanden bijvoorbeeld helemaal tot rust komen met een Belgisch biertje op het terras, na een verkwikkende duik in het buitenzwembad of bezoekje aan de fitnesszaal.

“We wilden de ziel en warmte van de regio van Waals-Brabant reconstrueren in een groene en natuurlijke hotelomgeving. Om hier gevoel aan te geven, hebben wij geprobeerd een subtiele combinatie op te zoeken tussen vriendelijk en modern design gebruik makend van de kwaliteit van een sterk merk als Novotel,” zegt Olivier Cayman, bedrijfsleider van Groupe Cayman.

Daarnaast is de omgeving van het Novotel Wavre Brussels East ook bezaaid met opportuniteiten voor gezinnen. Landelijk gelegen en op tien minuten stappen van het gerenommeerde pretpark Walibi, is het er ideaal vertoeven na een ontspannende uitstap. Waaghalzen zijn er eveneens aan het juiste adres: Adventure Parc, het grootste avonturenpark van België, en waterpretpark Aqualibi liggen op respectievelijk 2 en 1,3 kilometer wandelen.

Netwerkmogelijkheden à volonté

“We zijn erg verheugd met de toevoeging van Novotel Wavre Brussels East aan ons hotelnetwerk. Het is opnieuw een goed voorbeeld van de succesvolle samenwerking tussen AccorHotels en de Groupe Cayman. Met de opening van dit hotel bieden wij onze Novotel gasten wederom de beste faciliteiten in een modern design op een strategische locatie. Met de opening van Novotel Wavre Brussels East groeit ons netwerk naar 25 Novotel hotels in de Benelux“, aldus Pascal Antoine, Vice President Franchise Hotels Benelux bij AccorHotels.

Het hotel ligt op een steenworp van universiteitsstad Louvain-La-Neuve en een boomende farmaceutische sector. Om nog maar te zwijgen van de drie golfterreinen binnen een straal van tien kilometer. Alle vergaderzalen in het hotel – met elk een capaciteit van honderdvijftig man – zijn uitgerust met de laatste snufjes. De zestien superchargers voor Tesla-wagens en de mogelijkheid om er zowel ’s middags als ‘s avonds te lunchen vervolledigen de allround gastenervaring.