Oaks Gold Coast hotel

Het Oaks Gold Coast Hotel heeft officieel haar deuren geopend in het bruisende centrum van Surfers Paradise, en markeert de lancering van Oaks Hotels, Resorts & Suites’ tweede Gold Coast eigendom.

Het onlangs verworven en vernieuwde, 108-key Oaks Gold Coast Hotel biedt ‘home away from home’ gastvrijheid voor Australische zonaanbidders en internationale bezoekers. Met ruime woonkamers, ontspannende in-room spa-baden, volledig uitgeruste keukens of kitchenettes, en grote balkons – sommige met onbelemmerd uitzicht op de oceanen, combineert Oaks Gold Coast Hotel alle faciliteiten met een idyllische locatie.

De thuisbasis van Australië’s meest opwindende amusements- en themaparken, een drie kilometer lang gouden zandstrand, een bruisend nachtleven en een levendige culinaire scène, transformeren Surfers Paradise in een toeristische hotspot voor mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. In de nabijheid van Cavill Avenue, is het Oaks Gold Coast Hotel de ideale uitvalsbasis voor degenen die in de buurt van de actie willen blijven.

“Deze verblijfplaats aan het strand is perfect voor gasten die op zoek zijn naar het comfort, de vrijheid en de ruimte van de gastvrijheid van Oaks, in het tropische paradijs van de Gold Coast. We zijn blij dat we dit pand hebben verworven onder het vertrouwde merk Oaks” verklaart Craig Hooley, Chief Operating Officer van Oaks Hotels, Resorts & Suites.

Oorspronkelijk opgericht in Australië in 1991, is Oaks Hotels, Resorts & Suites uitgegroeid tot een gerenommeerd en vertrouwd merk binnen de horeca en toerisme-industrie. Naast de Australische en Nieuw-Zeelandse eigendommen, verwelkomt Oaks ook gasten in zijn appartement levensstijl in Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Libanon en India.