Oil& Vinegar: designblikken met extra vierge olijfolie

Keuze uit 3 prachtige Spaanse tegelmotieven

Haal de levendigheid van de Spaanse cultuur in huis zónder te renoveren met de nieuwe designblikken van Oil & Vinegar. Elk blik heeft een unieke bedrukking van Spaanse patroontegels en is gevuld met fruitige Spaanse extra vierge olijfolie. Kortom: een streling voor het oog én de smaakpapillen.

Biologisch extra vierge olijfolie in geel, roze en blauw designblik (250ml) – € 9,95

Spaanse patroontegels kenmerken zich onder meer door hun vrolijke kleuren, wat ze een plezier maakt om in je interieur te verwerken. Keuzestress is niet nodig, want de blikken zijn onderling combineerbaar. Met een combinatie van de drie haal je dus nóg meer kleur in huis.

Het mooie design is niet de enige troef van deze blikken, want ze zijn elk ook gevuld met (h)eerlijk biologische extra vierge olijfolie die op hetzelfde Spaanse landgoed geoogst, geperst én verpakt wordt. Zo is de traceerbaarheid en kwaliteit optimaal gewaarborgd. En dat proef je!

Deze olijfolie is perfect als brooddip, door de saladedressing of als finishing touch van talrijke gerechten. Combineert goed met fruitazijnen of probeer het eens met Oil & Vinegar’s Spaanse klassieker: Jerez azijn.

Dressing tip: deze Spaanse fruitige extra vierge olijfolie in combinatie met Oil & Vinegar’s mango-azijn.