Online live improvworkshop vanuit Los Angeles

Online live improvworkshop vanuit Los Angeles

 

Het is zover: Hollywoodlegende en improvster Kent Skov verlaat zijn theater in Los Angeles virtueel om jullie les te kunnen geven! Kent heeft een aantal van de grootste namen in comedy opgeleid, waaronder Will Ferrell, Chris Kattan, Matthew Perry, Jon Lovitz, Shannon Elizabeth, Hank Azaria, Sharon Lawrence, Josh Groban en Fred Willard.

Hij was met zijn theater- en tv-groep al te zien op een aantal van de belangrijkste tv-netwerken ter wereld, waaronder ABC, NBC, FOX, MTV, SciFi Channel, KCAL, Nickelodeon, Viacom, Tribune, Usa-Network, A&E, Comedy Central, Lincoln Center, Dick Clark Productions, Pasetta Productions, MGM, Four Star Entertainment, Genesis, New World, Joe Wizan Productions, William Morris Agencey, Australian T.V. Network, Family Channel, CNN, Paramount, MCA-Universal, APA Agency, BBC England, SeaWorld, CleanguyTV.net, KTLA, KCBS, KNBC en KABC. Ook was hij de grondlegger van ‘gedubde comedy’.

Op donderdagavonden zal hij jullie nu wegwijs maken in de wondere wereld van improv. Dat gebeurt eerst 90 munuten in het Engels door Kent zelf en die worden aangevuld met 4 lessen van Badass Intensive Acting in het Nederlands. De vierde les van Kent wordt opgenomen als ‘show’ en beschikbaar gesteld voor jouw showreel. Het resultaat zie je in onderstaande link – het resultaat van 3 online lesen voor cursisten die nog nooit hadden geïmproviseerd en les hebben gevolgd in een taal die niet hun moedertaal is.

Prijs: 249 euro (geen btw):

Unieke live online acteerworkshop met de ‘Coach of the Stars’!

Richie Chance is – samen met papa Larry en mama Bobbie – een van de 3 Chances, samen met de Chubbucks de bekendste en populairste acteercoaches van Hollywood. Samen hebben ze onder andere Scarlett Johansson, Drew Barrymore en Giovanni Ribisi opgeleid. Ook andere toppers als Brad Pitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, David Carradine en Anthony Hopkins passeerden in hun acteerlesstudio, die zich bevindt op dezelfde locatie als het restaurant dat je ook in beeld ziet in Once Upon a Time in Hollywood’ van Quentin Tarantino.

Dit is een fantastische opportuniteit, want Richie is niet alleen een geweldige leraar, hij is ook een enorm sympathieke persoon met erg veel ervaring en een zeer uitgebreid netwerk. We hebben het hier immers over iemand die al geregeld aan tafel heeft gezeten met mensen als de Kardashians en een aantal van ‘s werelds bekendste artiesten en politici. Met zijn egien R.A.W. (‘Richie’s Acting Workshop’) en met Hollywood Actor’s Showcase heeft hij een erg nauwe samenwerking met Badass Intensive Acting Studios.

De eerste twee dagen is er les in functie van een kortfilm die we met jullie gaan opnemen. Jullie worden door Richie en mij begeleid en zullen elk stukjes film opnemen. Dat mag thuis met de eigen smartphone. Wij monteren alles achteraf.

Momenteel zijn we bezig met de eerste kortfilm te monteren. Die is het resultaat van de tweede online workshop die Richie voor ons heeft verzorgd. Zodra die einde deze maand klaar is, kunnen we de nieuwe data voor deze workshop aankondigen. Meld je echter zeker nu al indien je interesse hebt, want de plaatsen zijn beperkt!

Prijs: 249 euro bij inschrijving voor 1 juli 2020, 299 euro achteraf (geen btw)

Info :  dirk@badass.be

Live acteerles

Live geven we les in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Omdat de zalen die we huren nog niet opengaan, geven we enkel alweer live les in Gent, maar we hebben gelukkig ook alternatieven gevonden voor onze reguliere locaties in de andere steden. Op onze online kalender kan je zien wanneer we ook daar kunnen herbeginnen.

Onze acteerlessen zijn uniek. Hoewel bijna alle acteeropleidingen in Vlaanderen eigenlijk toneelopleidingen zijn, geven wij les voor film en tv. Met camerawerk, dus. De weinig andere filmacteercursussen in het land spitsen zich verder toe op slechts een paar acteertechnieken, maar wij geloven dat je een betere acteur wordt door principes te leren uit alle bekende acteermethoden: Stella Adler, Lee Strasberg, Konstantin Stanislavski, Mikhail Tsjechov, Practical Aesthetics, Sanford Meisner én Uta Hagen. Die vullen we aan met onze eigen R.E.P.E.A.T. Zo kan je zelf leren aanvoelen wat voor jou past en wat niet, of voor welke scènes je welke acteertechnieken wilt gebruiken: ‘Absorb what is useful to you, don’t bother with what is not.’

We vullen de cursussen geregeld aan met syllabi die volledig door ons zijn geschreven én bieden hulp met jouw cv. Ook wie graag showreels zou laten maken, is bij ons aan het juiste adres, al is daar natuurlijk een extra budget voor vereist.

Tenslotte zijn we de enigen in de Benelux die een exclusieve samenwerking met de ‘Coaches of the Stars’ van Hollywood Actor’s Studios hebben. Larry, Bobbie en Richie Chance hebben onder andere Drew Barrymore en Scarlett Johansson opgeleid, terwijl ook absolute wereldsterren als Brad Pitt, Angelna Jolie en Anthony Hopkins er hebben gestaan.

Na elke cursus krijg je een certificaat waar op vermeld staat wat je al hebt geleerd, maar vergis je niet: geen enkele acteercursus in België kan je een academisch diploma aanbieden. Wél is onze cursus behoorlijk bekend en helpt het natuurlijk als je voor een auditie kunt zeggen dat je acteerles hebt gevolgd.

Prijs: 590 euro + btw voor een tienbeurtenkaart.

Unieke tv-cursus

Een – al dan niet live – publiek aanspreken, ad rem vloggen, debatteren, vragen bedenken, vlot teksten aan elkaar rijgen en inspelen op het moment zijn geen vaardigheden die iedereen al meteen bezit.

Deze cursus is voor iedereen die graag online filmpjes maakt, besprekingen in elkaar knutselt, anderen zou willen interviewen, shows in goede banen wilt leiden, graag debatteert, een leuke hobby zoekt en/of aan het eigen zelfvertrouwen wil werken. Alle leeftijden en niveaus zijn daarbij welkom!

Enkele vaardigheden die je zult aanleren: Autocues gebruiken –   Debatteren – Vlot spreken – Modereren – Improviseren – Interviewen –      Timing behouden.

Prijs: 250 euro + btw voor een tienbeurtenkaart met beurten van 4 uur (beurten van 2 uur tellen maar mee als een half vakje) of 750 euro + btw als je ook meedoet met de live cursus.

Info : dirk@badass.be