‘Ons’ meeting center Engelenburcht – Tildonk

Het oude Ursulinenklooster in Tildonk bracht duizenden meisjes een opleiding bij, doorstond meerdere oorlogen en was één van de grootste meisjesinternaten in België. Engelenburcht is niet alleen rijk aan geschiedenis, maar bevindt zich ook in een prachtig stukje natuur. Al fietsend of wandelend ontdek je sporen van de Groote Oorlog. In Belevingscentrum ’14-’18 zie, hoor en beleef je hoe het leven in Tildonk eraan toeging tijdens WO I.

In de gerestaureerd site werd ‘Ons Meeting Center Engelenburcht’ ondergebracht dat openstaat voor diverse evenementen, feesten en seminaries op maat. Het  professionele aan het ontspannende gekoppeld door een samenwerking tussen EngelenburchtMyResto, het Belevingscentrum ’14-’18 of een fiets- en wandeltocht.

Het centrum beschikt over de zalen Angela en Ursula, ideale locaties voor zowel meetings, vergaderingen, bedrijfsfeesten als opleidingen Ze zijn uitgerust met moderne multimedia-apparatuur. Daarnaast biedt de Kloosterkerk een unieke setting voor uw evenement. Een dag vol teambuilding en workshops kan eveneens in de zalen Wijgmaal en Tildonk. De aanwezigheid van een brasserie op de site, staat borg voor een perfecte organisatie van alle mogelijk cateringwensen.

Zaal Angela is de kleinste zaal met een authentieke uitstraling. De originele houten vloer en toegangsdeuren zorgen voor een warme toets en vormen een mooi contrast met de moderne afwerking. Angela heeft een maximumcapaciteit van 89 personen. Zaal Angela is voorzien van professionele multimedia-apparatuur: een televisiescherm, DVD-speler, geluidsbox en draagbare microfoon, alsook een flipchart. Deze zijn inbegrepen in de huurprijs, net als het meubilair.

In deze moderne gerenoveerde vergaderzaal Ursula, organiseert u evenementen onder toeziend oog van Moeder Maria. Dit mag letterlijk gezien worden; zaal Ursula bevat elementen uit de geschiedenis als een Maria-beeld en een Latijnse spreuk. Deze vergaderzaal heeft een maximumcapaciteit van 100 personen. Zaal Ursula is uitgerust met professionele multi-mediaappartuur zoals een LED-scherm, DVD-speler, geluidsbox en draagbare microfoon alsook een flipchart . Deze zijn inbegrepen in de huurprijs, net als het meubilair.

Kloosterkerk

De unieke en historische setting van deze Kloosterkerk uit 1880 leent zich tot het  organiseren van  lezingen, productvoorstellingen en  personeelsfeesten. Met de voormalige sacristie als kleedruimte is de Kloosterkerk ook uiterst geschikt voor de organisatie van concerten of theatervoorstellingen. De maximumcapaciteit van deze blikvanger loopt op tot 450 personen.