Ontwikkeling Residence Inn en Fairfiels by Marriott in Costa Rica

Marriott International, Inc. Kondigt aan dat het een overeenkomst heeft getekend met Saxum Group voor de ontwikkeling van het eerste Fairfield by Marriott en tweede Residence Inn by Marriott in Costa Rica, waardoor haar portfolio groeit naar 17 hotels in deze gewilde markt. De nieuwe hotels zullen respectievelijk 125 en 117 kamers hebben. De twee nieuwe hotels in de agglomeratie San José worden het eerste Fairfield by Marriott en het tweede Residence Inn by Marriott in het land.

“Wij zijn er trots op samen te werken met Saxum Group om het Fairfield by Marriott merk naar Costa Rica te brengen en de Residence Inn by Marriott toe te voegen om het gastvrijheidsaanbod in het grootstedelijk gebied (GMA) van San Jose te verbeteren,” zegt Pablo Botero, Marriott International’s Senior Director of Development voor Centraal-Amerika en het Caribisch gebied. “De voortdurende uitbreiding van de GMA is een trekpleister geworden voor internationale bedrijven die op zoek zijn naar strategische ontwikkelingen in het land, en we zijn verheugd om deel uit te maken van deze uitbreiding.”

Costa Rica, dat bekend staat om zijn avontuurlijke en recreatieve toerisme, is al lang een hub voor het bedrijfsleven in de regio en blijft een van de meest aantrekkelijke Latijns-Amerikaanse landen om zaken te doen. De bestemming is door het World Economic Forum (WEF) gerangschikt als nummer één voor innovatie in Latijns-Amerika en een gewilde markt voor directe buitenlandse investeringen.

Residence Inn Alajuela zal gevestigd worden in Coyol de Alajuela, bekend als de nieuwe logistieke hub van het land met gemakkelijke toegang tot de internationale luchthaven van San Jose. Gelegen nabij QALMA, een moderne residentiële hoogbouw van 13 verdiepingen, en de enige verticale woningbouwontwikkeling in het gebied, zal het hotel het gastvrijheidsaanbod in deze opkomende buurt verbeteren.

Met 117 van de ruime suites van het merk ontworpen voor afzonderlijke woon-, werk- en comfortabele slaapruimtes, kunnen reizigers hun tijd maximaliseren en gedijen terwijl ze onderweg zijn met volledig uitgeruste keukens in elke suite, boodschappenbezorgservice, 24/7 grab-and-go markten en gratis ontbijten.

Fairfield by Marriott San Jose Curridabat zal 125 kamers hebben met een eigentijds, opbeurend design om gasten een moeiteloze ervaring te bieden om hun routines te behouden terwijl ze onderweg zijn. Deze accommodatie zal worden gevestigd in Guayabos de Curridabat een groeiende zakelijke cluster ten oosten van San Jose.

.