Op zoek naar authentieke ervaringen ? Canopy by Hilton!

Voorbij zijn de dagen van het gewoon nemen van egoïstische foto’s van toeristische attracties en het een ‘vakantie’ noemen. Moderne reizigers willen verdiepen in de bestemmingen die ze bezoeken en de cultuur leren kennen door de lokale gebruiken en mensen. Canopy, Hilton’s upper-upscale lifestyle hotelmerk, opent in 2020 in 20 locaties zodat reizigers zich, ongeacht hun origine, volledig kunnen onderdompelen in een authentieke sfeer.

“Meer en meer zien we dat mensen deel willen uitmaken van de plaatsen die ze bezoeken en we hebben Canopy gecreëerd voor dit type reiziger”, zegt Gary Steffen, global head, Canopy by Hilton. “Onze hotels maken verbindingen met het lokale leven, en we bieden ook voorzieningen en lokale knowhow die reizigers in staat stellen om op hun eigen manier met de lokale cultuur kennis te maken.”

Van een plaatselijk welkomstgeschenk (zoals een ambachtelijke chocolade) bij aankomst tot het doordachte, op maat gemaakte interieurontwerp en elke avond proeverijen van lokale ambachtelijke bieren, wijnen en gedistilleerde dranken, vertelt elk Canopy hotel het verhaal van de buurt. Canopy helpt reizigers ook de lokale cultuur buiten het hotel te verkennen door middel van aanbevelingen van Teamleden (die enthousiast zijn om hun passie voor de gemeenschap te delen), gratis Canopy-fietsen en zelfs gecustomiseerde gidsen van waar vierpotige gasten kunnen rondhangen met de lokale bevolking.

Enkele van de nieuwe authentieke ervaringen die Canopy in de 20 hotels die het in 2020 opent tot leven zal brengen: .

Canopy Austin maakt gebruik van de liefde van de stad voor het buitenleven met een openlucht binnenplaats en een restaurant dat de lokale bevolking en reizigers midden de levendige wijk West 6th Street aantrekt. Het hotel combineert Austin’s “funky” vibe met de charme van Texas Hill Country in de 140 kamers.

De gasten van Canopy Jersey City zullen een gevoel krijgen voor de bloeiende kunstscene van het gebied terwijl ze zich door de lobby van het hotel bewegen, waar zich atelierruimte voor lokale kunstenaars zal bevinden. De 211 gastenkamers zullen de industriële wortels van de buurt benadrukken, met grondstoffen en afwerkingen die in het ontwerp zijn opgenomen, en de gasten kunnen genieten van het bruisende aanbod van het Powerhouse Arts District, op loopafstand van het hotel.

Canopy Kansas City zal een glimp opvangen van hoe het leven was toen het gebouw in de jaren twintig van de vorige eeuw werd geopend als een luxe warenhuis. Het hotel verwelkomt de lokale bevolking en reizigers in zijn champagne-speakeasy bar, en het beschikt over art deco ontwerp in de 110 kamers.

Canopy London City zal East London’s vele levens vieren met een creatief ontwerp geïnspireerd op de “Young British Artists” beweging, de stoffenwinkels die ooit in de buurt bestonden en de strakke gebouwen die vandaag de dag het financiële district vormen. In de gangen van de 340 gastenkamers zullen moderne olieverfschilderijportretten van de lokale bevolking – vroeger en nu – te zien zijn die een andere verbinding met de rijke buurt toevoegen. Het hotel ligt op een steenworp afstand van bezienswaardigheden, o.m. de Tower of London en de Tower Bridge, en lokt de lokale bevolking en gasten naar de dakbar met prachtig zicht op London City.

De gasten van Canopy Paris zullen het gevoel hebben dat ze in een historisch appartement in de buurt verblijven. Het 123 kamers tellende hotel wordt geopend in een gerenoveerd gebouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw, dat is voorzien van historische architectuur en een vleugje moderne Parijse elegantie.

Canopy São Paulo bevindt zich in het hart van Jardins, de populaire woonwijk van de hogere klasse waar villa’s en herenhuizen vermengd zijn met restaurants, galerijen, winkels en meer. Van de levendige gevel – ontworpen door de bekende Braziliaanse straatkunstenaar Speto – tot het levendige interieur, elk aspect van het 98-kamerhotel zal de leuke energie en de frisheid van de multiculturele diversiteit van Brazilië vertegenwoordigen.

Canopy Tempe zal de schoolgeest naar voren brengen in elke gast die in het 200-kamerhotel verblijft, dat aan de overkant van de campus van de Arizona State University ligt. Een deel van de gevel van het gebouw zal voorzien zijn van muzieknoten die het ASU-strijdlied verbeelden en het interieurontwerp zal de rust van het natuurlijke landschap van het gebied weerspiegelen, zoals een gebogen lobbyplafond dat de omringende ravijnen weerkaatst.