Opening Radisson hotel Gorizont Rostov-on-Don Rusland

Radisson Hotel Group en “Commercial Complex Gorizont” JSC kondigen de opening aan van het nieuwe 169 kamers tellende Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don. De opening van het hotel versterkt de positie van Radisson Hotel Group in Rusland en brengt het portfolio van de groep in het hele land op meer dan 43 hotels en 10.917 kamers in exploitatie en in ontwikkeling.

Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don beschikt over 169 kamers van verschillende categorieën, variërend van standaardkamers tot suites met twee slaapkamers, gelegen op de bovenste verdiepingen. Alle kamers zijn uitgerust met een werkplek, gratis high-speed WiFi, een breed scala voorzieningen, zoals een koffiezetapparaat en badjassen, om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Het hotel beschikt ook over kamers voor mindervalide gasten. Het architectenteam heeft de stijlnormen van het merk Radisson verwerkt, in harmonie met de rest van het gemengde Gorizont-complex.

Het restaurant op de tweede verdieping serveert een ontbijt met een scala aan lokale, seizoensgebonden producten, evenals verfijnde Europese gerechten en lokale gerechten voor lunch en diner. Om een vleugje theater aan het restaurant toe te voegen, zullen de chef en zijn team in de eetzaal met de gasten interageren en het eten voor hun neus bereiden.

Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don beschikt over een multifunctionele, transformeerbare conferentieruimte die plaats biedt aan maximaal 250 personen en vijf vergaderzalen van 10 tot 20 gasten. Deze zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur, geschikt voor elk soort evenement, van een grote conferentie of forum tot een besloten vergadering met individuele catering. Een overgangsgalerij leidt naar het winkelcentrum van Gorizont en de multiplexbioscoop CINEMA&EMOTION met 13 zalen, waar gasten gebruik kunnen maken van de infrastructuur van het winkelcentrum en de bioscoop zonder het gebouw te verlaten en toegang hebben tot nog eens 13 bioscoopzalen die beschikbaar zijn voor evenementen.

Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don ligt dicht bij het historische stadscentrum en biedt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Rostov-on-Don: Bolshaya Sadovaya Street, Chernova Mansion, Paramonov magazijnen, het Regionale Museum voor Schone Kunsten en Gorky Central Park. Dankzij de ligging en de integratie met het winkelcentrum Gorizont, de bioscoop CINEMA&EMOTION en het H2O Aqua Park, biedt het Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don gasten een unieke combinatie van werk en vrije tijd zonder zelfs maar het complex te verlaten.

Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, implementeert Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don het Radisson Hotels Safety Protocol programma.