Opstart Radisson Collection in China

Radisson Collection, Radisson Hotel Group’s anthologie van premium lifestyle hotels, heeft een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt met het officiële debuut van Radisson Collection Hotel, Xing Guo Shanghai, het eerste hotel van dit uitzonderlijke merk in China en het eerste hotel in een Asia Pacific-gateway stad.

Met iconische hotels op inspirerende locaties over de hele wereld, geeft Radisson Collection gasten onmiddellijke toegang tot de authentieke essentie van hun bestemming, in termen van kunst, design, cultuur en gastronomie. Geen twee hotels zijn hetzelfde en elk hotel weerspiegelt het rijke karakter van zijn locatie. Met origineel design en ontmoetingen met insiders gaat Radisson Collection verder en levert het buitengewone ervaringen.

De hotels bevinden zich in enkele van ‘s werelds meest opwindende en eclectische bestemmingen, waaronder Brussel, Londen, Rome, Kopenhagen en Moskou, met toekomstige locaties in Parijs, Milaan, Cairo, Boedapest, Venetië, Sri Lanka en Queenstown in Nieuw-Zeeland. Slimme reizigers genieten van gepersonaliseerde gastvrijheid, intuïtieve service en attente accenten, in harmonie met het tempo van hun buurt.

Radisson Collection Hotel, Xing Guo Shanghai is de perfecte aanvulling op deze collectie. Het hotel ligt verscholen in 17 hectare aan aangelegde tuinen, omringd door historische villa’s, Art Deco gebouwen uit de jaren 1930 en schilderachtige lanen met bomen. Het is een betoverende stedelijke oase temidden van de drukte van Xujiahui, het dynamische zakendistrict van Shanghai’s centrum.

Een gevoel van sereniteit en verfijning doordringt het hele 16 verdiepingen tellende hotel. De 185 kamers en suites (variërend van 30 tot 54 m2) zijn ontworpen als ruime heiligdommen van comfort en wellness, met geavanceerde oplossingen zoals luchtzuiveringssystemen en slimme kamersensoren, en zelfs robots die verse vruchtensappen rechtstreeks aan de deur leveren! Uniek voor het hotel is dat de 12e verdieping is gereserveerd voor vrouwelijke gasten; elke kamer op dit niveau is uitgerust met speciale voorzieningen en een Dyson Supersonic™-föhn, en de Madam Li Lounge is een oase van gastvrijheid van hoge kwaliteit voor veeleisende vrouwelijke reizigers.

Innovatieve en lokaal geïnspireerde gerechten kunnen worden genoten in een keuze uit vier restaurants en bars, waaronder een bekroond Chinees restaurant dat zich richt op de Cantonese keuken en Shanghainese specialiteiten, en een chique lounge voor handgemaakte cocktails en heerlijke wijnen. De Executive Lounge op de bovenste verdieping is een exclusieve ruimte met een uitzicht van 270 graden over de stad. Boeiende evenementen kunnen worden georganiseerd op acht verschillende locaties, waaronder een balzaal en paviljoen, en het fitnesscentrum beschikt over de modernste apparatuur.

“Het is ons een groot genoegen om ons eerste Radisson Collection hotel in Shanghai, China te lanceren, een topbestemming voor zaken en vrije tijd. Dit markeert een nieuwe mijlpaal in onze expansie en projecteert de robuuste groei van het merk in de regio, wat de sterke betrokkenheid van de Groep bij China verder aantoont. Radisson Collection Hotel, Xing Guo Shanghai zal een uitstekende aanvulling zijn op deze groeiende collectie van iconische lifestyle hotels,” zegt Katerina Giannouka, President, Asia Pacific, Radisson Hotel Group.

“Radisson Collection is de thuisbasis van onderscheidende hotels en resorts die worden verenigd door hun uniciteit, en hun vermogen om het uitzonderlijke van hun gemeenschap naar boven te halen. Dit snel groeiende merk is geschikt voor ‘s werelds meest legendarische steden, zoals Shanghai, waar een gevoel van geschiedenis en romantiek elk verblijf verlevendigt. We kijken ernaar uit om gasten onder te dompelen in de geluiden, bezienswaardigheden, smaken en ervaringen van de unieke locatie van het hotel. Radisson Hotel Group werkt al meer dan 20 jaar samen met de eigenaars van het hotel, Dong Hu Group, en we zijn verheugd om onze reis samen voort te zetten,” voegt Gary Ye, Vice President, Operations, China toe.

Meer dan ooit blijven de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers de hoogste prioriteiten van de Radisson Hotel Group. De groep werkte samen met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie- en certificeringsbedrijf, om het Radisson Hotels Safety Protocol te implementeren, dat de hoogste hygiënenormen garandeert en de bestaande strenge richtlijnen van de groep op het gebied van hygiëne en sociale distantie versterkt. Radisson Collection Hotel, Xing Guo Shanghai heeft reeds zijn HACCP-certificering (Hazard Analysis and Critical Control Points) en premium certificering van Safehotels behaald.

Radisson Collection Hotel, Xing Guo Shanghai wordt het eerste lid van de collectie in China, en zal worden vergezeld door een tweede in Q2, 2021 wanneer het nieuw gebouwde Radisson Collection Resort, Nanjing zijn deuren opent.