Pak uit met duurzame kerstcadeaus

DANKZIJ DE ECOLOGISCHE CADEAUTIPS VAN KLEAN KANTEEN

De mooiste periode van het jaar komt er weer aan: de feestdagen. Wellicht gaan we met iets minder familie gezellig rond de kerstboom mogen zitten. Maar we gaan het ons toch – ook in intiemere kring – laten smaken én cadeautjes uitdelen. De jaarlijks terugkerende vraag blijft dus: “Wat kan ik kopen voor x of y?”

Laat die nieuwe sokken en gepersonaliseerde mok maar achterwege, want dankzij deze cadeautips van Klean Kanteen gaan jouw familie en vrienden ecologisch het nieuwe jaar in!

Voornemens zijn er om écht uit te voeren: ‘Gezonder eten’ staat vast weer op heel wat lijstjes van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zeker na de vele aperitiefjes die we thuis hadden tijdens lockdowns. De nieuwe lunchboxes van Klean Kanteen zorgen voor extra motivatie om voortaan gezonde, lekkere en verse maaltijden mee te nemen naar het werk. En dat kan zowel koud áls warm!

Dankzij de nieuwe TKCanister neemt jouw jolige nonkel voortaan ook gewoon een zalig warme maaltijd mee naar het werk. Van de soep van de dag tot een stoofpotje, de Food Canister houdt jouw lunch warm, smakelijk en vers.

– Klean Kanteen bedacht het ingenieuze Climate LockTM systeem, waarbij de trommel vacuüm wordt gezogen, maar nog steeds gemakkelijk opendraait. Het deksel is ook in roestvrij staal waardoor het geheel volledig roestvrij is, zodat voedsel nooit in contact komt met plastic. Lekvrij met een Easy-carry hendel. Breed mondstuk om er gemakkelijk uit te kunnen eten en schoon te maken. Houdt tot 11 uur warm. Verkrijgbaar in 3 groottes, TKCanister : 8oz: € 33,00 – 16oz: € 40,00 – 32oz: € 46,00

Pakje voor de kleintjes !

Je kiddo helemaal hip en trendy terug naar de speelplaats sturen na de kerstvakantie doe je zo: 1. Koop een Kid Kanteen – 2. Pak hem zo kleurrijk en speels mogelijk in – 3. Plaats hem onder de kerstboom – 4. Laat je kind volledig verbluft het cadeaupapier eraf scheuren

Nooit meer een saai moment op de speelplaats of in de klas dankzij de superleuke en funky designs van de Kid Kanteens. Je hebt de flessen in twee soorten: enkelwandig en dubbelwandig. De dubbelwandige flessen zijn geïsoleerd en houden het drankje daarom lekker koel of aangenaam warm voor de rest van de dag. Prijs Kid Kanteen + sport cap: € 21,00

Alle Klean Kanteen producten zijn o.a. verkrijgbaar bij de betere bio/eco en outdoor speciaalzaak.

KLEAN KANTEEN

You buy. We donate. Planet wins. Dat is het credo van Amerikaans drinkflessenmerk Klean Kanteen dat de consument wil stimuleren om altijd en overal een eigen hervulbare RVS drinkfles bij zich te hebben met als uiteindelijke missie de wereldwijde plastic afvalberg te verminderen. Klean Kanteen is B-corp gecertificeerd en lid van One Percent for the Planet. Zo doneert het bedrijf elk jaar 1% van haar omzet aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere wereld. Bovendien is het bedrijf nu ook 100% CO2-neutraal, waardoor we weer een stapje dichter zijn bij een klimaatneutrale wereld.