Pan Pacific hotels groep opent eerste Europees hotel in London

Pan Pacific Hotels Groups, erkend als de “Best Regional Hotel Chain”, zal zijn eerste vlag in Europa planten met Pan Pacific London. Pan Pacific, dat in de herfst van 2020 wordt geopend, zal het ongeëvenaarde adres zijn voor de veeleisende welgestelde reizigers die op zoek zijn naar een evenwicht in het leven. Het hotel zal de stad Londen, de kenmerkende gastvrijheid van Pan Pacific, met een vleugje Aziatische vindingrijkheid, naar Londen brengen.

Na het belang van Aldgate als creatief, zakelijk en technologisch knooppunt – niet langer een corridor tussen de stad en het oosten – is het 237-kamerhotel gelegen in One Bishopsgate Plaza, de nieuwe, markante toren van Londen, net tegenover het Liverpool Street Station. De combinatie van de waardevolle monumenten in de buurt van Londen en de overvloed aan nieuw en levendig entertainment in Aldgate liggen allemaal op slechts een paar minuten lopen van het hotel.

Ontworpen door Yabu Pushelberg, biedt Pan Pacific London een rustpauze die ongeëvenaard is in omvang en kwaliteit door alle bestaande hotels in de omgeving. De Signature Suite van het hotel, gelegen op de 18e verdieping, zal de belichaming van luxe zijn met een spectaculair uitzicht op het monument van de stad, The Gherkin. Het pand vertegenwoordigt een aantal primeurs voor Londen, waaronder een verdieping gewijd aan het welzijn van de gasten met een dramatisch 18 meter lang overloopzwembad met spectaculair uitzicht op de stad; meer aangelegde buitenruimte dan enig ander luxe hotel in de omgeving, met tuinen die geïntegreerd zijn in het ontwerp van de restaurants en recreatieve voorzieningen; en vergader- en functieruimte. Deze omvatten een enorme balzaal met twee combineerbare ruimtes voor belangrijke evenementen.

Pan Pacific London wordt de plek waar u wordt uitgenodigd voor een gemoedsrust in een bescheiden stijl, omringd door een unieke vriendelijke service.