Pan Pacific hotels nu ook actief in Tokio, Japan

Pan Pacific Hotels Group tekende een overeenkomst getekend om Tokyo, Japan te betreden en dit door het vijfsterren Cerulean Tower Tokyu Hotel op de markt te brengen als Pan Pacific Partner Hotel via zijn distributiekanalen en zijn loyaliteitsprogramma, Pan Pacific DISCOVERY.

Het Cerulean Tower Tokyu Hotel, een Pan Pacific Partner Hotel, domineert met zijn 188 meter hoogte de skyline van het trendy Shibuya-district in Tokio. Het biedt gastenkamers die ongewoon ruim zijn in deze stad. Verspreid over 40 verdiepingen openen alle 411 kamers zich voor een onbelemmerd uitzicht op het glinsterende nachtleven en de berg Fuji op heldere dagen. De gastenkamers bevinden zich vanaf de 19e verdieping en bieden een spectaculair uitzicht op de skyline van de stad.

Het hotel is een oase van elegant comfort in een van de levendigste gebieden van Tokio. Het is omgeven door de beroemde Shibuya Crossing, het Shibuya treinstation, het Hachiko Memorial Standbeeld en de Taito zakenwijk. Winkelmogelijkheden zijn er in overvloed in Shibuya en de aangrenzende Shinjuku en Ginza, beide op slechts één treinstation afstand.

Voor een meer reflectieve ervaring ligt Yoyogi Park op 15 minuten loopafstand. Het is een van de grootste stadsparken van Tokio die populair zijn vanwege de kersenbloesems in het voorjaar en de gingko-bomen die in het najaar goudkleurig worden. Loop nog 10 minuten door en je bereikt het Meiji Jingu (Meiji Shrine) en het eeuwenoude bos van meer dan 120.000 bomen.

Het hotel richt zich eveneens doelbewust op de fijnproevers met acht uitstekende horecazaken, o.m. het prachtige Kanetanaka-So, het Japanse fijnproeversrestaurant. Op de bovenste verdieping bevinden zich het elegante Franse restaurant Coucagno, dat wordt geleid door Chef Nagatsuma, die in Frankrijk twee Michelin-sterren veroverde en Bellovisto, een glamoureuze pianobar. Chef-kok Kenichi Chen of Iron Chef is bekend in het Chinese restaurant CHEN, met zijn authentieke Szechuan keuken, terwijl JZ Brat Sound of Tokyo, een jazzclub met 100 zitplaatsen, een fervent aanhangers telt door de ongelofelijke live-jazz optredens.

Een uitgebreide suite met wellnessfaciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad met natuurlijk licht, een grote sauna in Japanse stijl en een moderne fitnessruimte. Een schoonheidssalon, kinderkamer en tandheelkundige kliniek zorgen ervoor dat aan alle denkbare behoeften wordt voldaan. Daarnaast herbergt het hotel een kunstgalerie, een lounge met Frans gebak en gecureerde Japanse thee met uitzicht op een buitentuin, een bloemist en het Noh Theater, het enige hoteltheater in de stad dat ballet, opera en noh, de oudste nog bestaande vorm van Japanse theaterkunst herbergt.

Als drievoudig winnaar van “Best Regional Hotel Chain” exploiteert de Pan Pacific Hotels Group de merken Pan Pacific en PARKROYAL in 29 belangrijke steden wereldwijd. In 2020 opent de groep zijn luxueuze vlaggenschip Pan Pacific London, zijn eerste PARKROYAL hotel in Dalian, China, en PARKROYAL COLLECTION Marina Bay Singapore, dat na zijn rebranding een fris concept rond een “tuin in een hotel” zal aanbieden.