Pan Pacific Londen (opening Q4 2020)

Pan Pacific London wordt de eerste voetafdruk van de Pan Pacific Hotels Group in Europa. Het hotel is geschikt voor veeleisende reizigers die op zoek zijn naar een balans in het leven. Het is gelegen aan One Bishopgate Plaza, de nieuwe monumentale toren van de stad die meteen het nieuwe statement wordt voor verfijnd modern leven. Het ligt aan de overkant van het treinstation Liverpool Street en biedt een makkelijke connectiviteit met de rest van Londen.

Met 237 zorgvuldig ingerichte kamers en suites, ontworpen door Yabu Pushelberg, en de kenmerkende gracieuze gastvrijheid van Pan Pacific, biedt het meteen een faciliteit die ongeƫvenaard is in schaal en kwaliteit door alle bestaande hotels in het gebied. De Signature Suite van het hotel, gelegen op de 18e verdieping, zal de belichaming zijn van luxe met een spectaculair uitzicht op The Gherkin, het herkenningspunt van de stad.

De Square Mile zijn, de eerste speciale, slimme balzaal die tot 370 gasten kan herbergen in een banketzitje, vindt een onderkomen in de dit luxe hotel samen met zes vergaderruimtes. De Studio Lounge is zeer goed uitgerust en beschikbaar voor degenen die vroeg arriveren en laat vertrekken. Andere voorzieningen zijn een binnenzwembad met uitzicht op de straat, kalmerende spa-behandelkamers en een goed uitgerust fitnesscentrum.