Pan Pacific Londen

Pan Pacific London is een nieuw hotel voor The City, dat tegen het einde van dit jaar aan de overkant van Liverpool Street wordt gelanceerd. Het hotel bevindt zich in een gemengd project op One Bishopsgate Plaza, de nieuwe monumentale toren van de stad, en zal een nieuw luxueus gastvrijheidsaanbod bieden.

Het pand vertegenwoordigt een aantal primeurs voor Londen waardoor met spanning naar de opening wordt uitgekeken. Eyecatchers in het ontwerp van Yabu Pushelberg zijn o.m.:

– Een volledige verdieping gewijd aan het welzijn van de gasten met een 18 meter lang overloopzwembad met een spectaculair uitzicht op het stadslandschap.

– Meer landschappelijke buitenruimte dan enig ander luxe hotel in de omgeving, met tuinen die geïntegreerd zijn in het ontwerp van de restaurants en recreatieve voorzieningen.

– Vergader- en functieruimtes waarbij de ingang van de balzaal een designwonder op zich, met een glazen paviljoen op het openbare plein, en een lift die de gasten naar de evenementenruimte brengt. De balzaal 476 m², wordt aangevuld met twee combineerbare ruimtes die geschikt zijn voor elk type evenement.