Pan Pacific London

Het aanbieden van de Most Technologically Advanced Ballroom in de City of London. Een inspirerende achtergrond met de nieuwste technologische ontwikkelingen, deze unieke ruimte zal de toonaangevende evenementenlocatie zijn vanwege de flexibiliteit, mogelijkheden en locatie.

Begin 2021 wordt Pan Pacific London geopend, een nieuwe mijlpaal van de stad net tegenover Liverpool Street Station. Een echte zeldzaamheid op zo’n centrale locatie wordt de 464m² grote The Pacific Ballroomn, de grootste en meest flexibele evenementenruimte van het hotel, ideaal voor een breed scala aan functies voor maximaal 400 staande personen, waardoor het een van de grootste hotelbalzalen in de Square Mile wordt.

De SMART 4k LED-videomuren van de Pacific Ballroom zullen de visuele evenementervaring transformeren, waardoor een echt hybride evenement kan worden georganiseerd evenals conferenties, jaarlijkse algemene vergaderingen, productlancering, tentoonstelling, awards, modeshow, seminarie, receptie of diners. .

Elk van de drie LED-videowalls, de grootste met een afmeting van 7,68 m x 4,32 m, biedt een ultrahoog definitie van het visuele genot, ondersteund door de hoogst presterende uniforme helderheid, de ultieme kleurnauwkeurigheid en superieure helderheid. Of het nu gaat om live-streaming, Blu-Ray-video, 3D-beelden of presentaties, de megaschermen zijn ontworpen om op de gewenste snelheid te werken zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of de weergavekwaliteit. De Pacific Ballroom kan worden onderverdeeld in 2 afzonderlijke geluiddichte ruimten, zodat elk van de videowanden kan worden ontworpen om materiaal te repliceren, of om onafhankelijk te werken via afzonderlijke bronnen.

Naast videoconferencing heeft de Ballroom geïntegreerde connectiviteit met live-uitzendingen en de mogelijkheid om 3 tolkencabines in 4 talen te faciliteren. Supersnelle wifi- en 5G-ontvangers completeren de geïntegreerde Pacific Ballroom-technologie, die kan worden uitgebreid met aanvullende AV-apparatuur met behulp van plafondophanging en stopcontacten.

Michelle Whittemore, Director of Marketing Communications van Pan Pacific London: “We kunnen niet wachten om de Pacific Ballroom te onthullen – een grootse en tijdloze ruimte die in Londen een onvergetelijk feest zal organiseren. Naast het leveren van een geweldige keuken en een ongeëvenaarde service, kunnen we met de SMART-mogelijkheden van de Ballroom nu ook gasten overal en altijd vervoeren met de ongelooflijke nieuwe LED-videomuren en uitgebreide ondersteunende AV-mogelijkheden.”