Pandox vertrouwt NH Hotel Group twee karakteristeieke Brusselse hotels toe

• NH Hotel Group is een langetermijn overeenkomst aangegaan met Pandox, een noordeuropese hotelgroep voor een variabele lease van de BLOOM! en Berlaymont hotels in Brussel, strategisch gelegen enerzijds in het stadscentrum en anderzijds dicht bij het hoofdkantoor van de Europese Commissie.

• De twee hotels, met in totaal 519 kamers naast een breed aanbod in het segment vergaderingen en evenementen, worden vanaf begin februari 2018 door NH Hotel Group geëxploiteerd, ze bieden een aanzienlijk potentieel, zeker in combinatie met optimistische prognoses voor de Brusselse hotelmarkt.

Met inbegrip van deze twee nieuwe incorporaties, heeft NH Hotel Group momenteel 32 projecten in de pijplijn waardoor tussen 2018 en 2021, in Europa en Latijns-Amerika ruim 5000 kamers aan het aanbod zullen worden toegevoegd

BLOOM! Hotel, een buitengewoon ontwerp, biedt een combinatie van 305 kamers en uitgebreide capaciteit – 2.000m2 – voor het hosten van evenementen en vergaderingen op een centrale locatie in het centrum van Brussel. Het Berlaymont Hotel is strategisch gelegen naast de Europese Commissie en dicht bij het Europees Parlement en treinstations die heel Brussel bedienen en biedt 214 kamers en zeven vergaderzalen.

Tegen de achtergrond van de transactie hebben de partijen ingestemd met een reeks investeringen en aanpassingen om de hotels met identieke kwalitatieve merknormen in het marketingaanbod te integreren.

Tijdens de afgelopen maanden heeft NH Hotels langetermijncontracten afgesloten met variabel beheer of beheer in Duitsland, Italië, Spanje, België, Peru, Mexico en Cuba. In dit verband is het de moeite waard om de strategie van de NH Hotel Group te onderlijnen en haar premiumsegment verder wil verruimen