Park Inn by Radisson – Florence, S Carolina

Park Inn by Radisson, het hotelmerk dat synoniem is met stressvrije ervaringen en een vrolijke omgeving, kondigt de opening van zijn nieuwste hotel aan, Park Inn by Radisson Florence, meteen een van de eerste nieuw gebouwde Park Inn by Radisson hotels die in de VS worden geopend. Het hotel beschikt over moderne kamers en luxe voorzieningen die ideaal zijn voor zowel zakelijke als recreatieve gasten.

Het hotel ligt op slechts zes mijl van de regionale luchthaven van Florence (FLO) en op enkele minuten van het centrum van de stad. De centrale ligging van het hotel is perfect voor gasten die een bezoek brengen aan een van de opwindende attracties en zakelijke centra in de omgeving. Of het nu gaat om het bijwonen van een evenement in het centrum van Florence, een bezoek aan de Francis Marion Universiteit of gewoon een pauze nemen na een ritje op de I-95.

Met de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden als hoogste prioriteit, is Park Inn by Radisson Florence, begonnen met de implementatie van het Radisson Hotels Safety Protocol programma. De lancering van de diepgaande reinheids- en desinfectieprotocollen zijn ontwikkeld in samenwerking met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf. Dit programma is ontworpen om de veiligheid en de gemoedsrust van de gasten te garanderen, van de check-in tot de check-out.

“Terwijl we onze deuren strategisch heropenen voor een nieuw tijdperk van reizen, zijn we verheugd om het merk Park Inn by Radisson verder te laten groeien met dit prachtige nieuwe hotel in Florence”, aldus Aly El-Bassuni, chief operating officer, Americas, Radisson Hotel Group. “De charme van de stad, gecombineerd met onze warme gastvrijheid en moderne faciliteiten, zorgen voor een werkelijk ongelooflijk verblijf. Het zien van de uitgebreide nieuwe veiligheids- en sanitaire maatregelen die onze hotels treffen, geeft me grote trots, en ik heb er alle vertrouwen in dat we tijdens elk verblijf gedenkwaardige momenten kunnen blijven creëren”.

Het hotel beschikt over 60 kamers en suites met minikoelkasten en gratis Wi-Fi, een eigen speelkamer met zowel volwassen- als kindvriendelijke spellen, zoals zwembad en voetbal, en een goed gevulde snackwinkel in de lobby. Gasten kunnen ook genieten van een workout in het fitnesscentrum, een duik nemen in het binnenzwembad of ontspannen bij de vuurplaats op het terras. Wie zich buiten de camping waagt, kan gemakkelijk alles bereiken wat Florence te bieden heeft, waaronder de nabijgelegen Beaver Creek Golf Club, het Timrod Park, het Florence County Museum en Darlington Raceway.