Park Inn by Radisson Gwailor opent zijn deuren

Park Inn by Radisson Gwalior opent in de stad Gwalior, Madhya Pradesh. Het hotel biedt een ideaal verblijf voor zowel vrijetijds- als zakenreizigers die de stad bezoeken, vooral bekend om zijn oude heuveltop Gwalior fort.

Het hotel is strategisch gelegen en biedt gemakkelijk toegang tot toeristische attracties zoals het heuvelfort van Gwalior, Gopachal Parvat, Jai Vilas Palace, Tomb of Ghaus Mohammed, Madhav National Park en vele andere. Het hotel ligt binnen vijf kilometer van het treinstation en tien kilometer van de luchthaven van Gwalior.

Verspreid over 450 m² doet de architectuur van het hotel denken aan de vroegere cultuur en stijl van de stad. Het gaat om kamers van de categorie Superior en Deluxe. De Deluxe kamers hebben een eigen terras en een opmerkelijk uitzicht op het Gwalior Fort, terwijl de Superior kamers een comfortabel verblijf bieden met gratis WiFi en een minikoelkast. Het hotel beschikt over een ultramodern fitnesscentrum met moderne voorzieningen.

Park Inn by Radisson Gwalior biedt meerdere eetgelegenheden. RBG Bar & Grill, een restaurant dat de hele dag geopend is, heeft een levendige sfeer en een verzameling hedendaagse lekkernijen voor fijnproevers. De chef-koks van RBG Bar & Grill bieden een selectie van wereldwijde gerechten op het à-la-cartemenu en een uitgebreid buffet dat de gasten de hele dag door in verrukking zal brengen. De culinaire expertise kan ook in het comfort van de kamer via een 24 uur roomservice worden genoten.

“Park Inn by Radisson Gwalior is een perfecte mix van onberispelijke infrastructuur, ongeëvenaarde gastvrijheid en een overvloed aan opmerkelijke voorzieningen. Het ontwerp van het hotel biedt een authentieke culturele ervaring en we zijn ervan overtuigd dat het hotel de gasten een gedenkwaardig verblijf zal aanbieden”, aldus Sachin Dhingra, General Manager, Park Inn by Radisson Gwalior.

Park Inn by Radisson Gwalior implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol, dat eerder dit jaar werd gelanceerd in samenwerking met SGS.

www.radissonhotels.com/parkinn