Park Inn by Radisson opent in Jeddah

‘s Werelds eerste vrouwelijke Saudi General Manager

Park Inn by Radisson, het hogere middenklasse hotelmerk dat stressvrije ervaringen, goed eten en een vrolijke omgeving biedt, kondigt met trots de opening van het eerste hotel in Jeddah aan. De nieuwste toevoeging brengt het portfolio van de groep naar meer dan 45 hotels, resorts en service-appartementen in gebruik en in ontwikkeling, waardoor de Radisson Hotel Group zich in het hele land sneller kan uitbreiden.

Jeddah is een toegangspoort tot de heilige stad Mekka en trekt reizigers uit de hele wereld aan als centrum voor internationale zaken en als canvas voor openbare kunst. Het Park Inn by Radisson Jeddah Madinah Road ligt in de nabijheid van de internationale luchthaven King Abdulaziz en ligt op ongeveer 25 km van het hart van de stad, waardoor het een ideale locatie is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Naast het vieren van de opening van de laatste toevoeging aan de groeiende portefeuille in het Koninkrijk Saudi-ArabiĆ«, markeert Radisson Hotel Group ook een andere mijlpaal in het streven van de groep naar evenwichtig leiderschap, en het streven naar verbetering van de diversiteit en de integratie binnen het bedrijf. Maram Kokandi, General Manager van de Park Inn by Radisson Jeddah Madinah Road schreef geschiedenis met haar benoeming tot ‘s werelds eerste vrouwelijke Saudi General Manager in de wereldwijde horeca.

Park Inn by Radisson Jeddah Madinah Road is een fris en energiek hotel dat een levendige omgeving biedt met een vleugje kleur, eigentijds design en vriendelijke persoonlijke service. Het hotel bestaat uit 84 eigentijdse kamers en suites waar de gasten kunnen herleven en verjongen in een ontspannen omgeving.

Gasten kunnen hun culinaire honger stillen in een van de casual eetgelegenheden van het hotel. Degenen die willen ontspannen kunnen genieten van de spa en het fitnesscentrum, met aparte ruimtes voor mannen en vrouwen, of gaan naar de baanlounge voor een duik in het zwembad met uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven. Zakelijke gasten hebben toegang tot drie moderne en ruime vergaderzalen met gratis high-speed WiFi en audiovisuele apparatuur. Park Inn by Radisson’s Smart Meetings and Events is ontwikkeld met de gast in gedachten en biedt een frisse en attente service voor alle soorten vergaderingen en evenementen.

Maram Kokandi, General Manager Park Inn by Radisson Jeddah Madinah Road en de eerste vrouwelijke Saudische GM in het Koninkrijk: “We kijken ernaar uit om lokale en internationale reizigers die Jeddah bezoeken te verwelkomen en hen te begroeten met onze Arabische gastvrijheid. Ik kan niet beschrijven hoeveel het eerste vrouwelijke Saudische GM voor mij betekent, zowel persoonlijk als professioneel. Het is mijn doel om een verschil te maken door de jongere generatie te versterken en hen te ondersteunen met hun dromen. Door een nieuw merk op de markt van Jeddah te introduceren, kunnen we de unieke betaalbaarheid, het gemak en het verschil van het merk aantonen.

Radisson Hotel Group’s hoogste prioriteit is de voortdurende gezondheid, veiligheid en beveiliging van zijn gasten, teamleden en zakenpartners. In mei 2020 kondigde de hotelgroep zijn Radisson Hotels Safety Protocol aan in samenwerking met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf. De Radisson Hotel Group ondersteunt tevens de gezondheids- en veiligheidsprotocollen en -stempel van de World Travel and Tourism Council (WTTC) voor ‘Safe Travels’ om consistentie te creĆ«ren in de gehele reis- en toerismebranche.