Park Inn by Radisson opent zijn deuren in Berchem, Antwerpen

Park Inn by Radisson, het middelgroot hotelmerk van Radisson Hotel Group dat stressvrije ervaringen, lekker eten en een vrolijke omgeving biedt, kondigt de opening aan van een 142 kamers hotel Berchem, Antwerpen. Deze opening brengt de Belgische portefeuille van de groep op 14 hotels en meer dan 1.900 kamers in bedrijf, terwijl een ander hotel en 110 kamers in ontwikkeling zijn.

Gelegen aan de rand van de grootste stad van Vlaanderen, en op het kruispunt van wegen rondom Antwerpen, opent Park Inn by Radisson Berchem de deuren in de Groene Long van Antwerpen. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot Antwerpen – gelegen aan de rand van de stad maar op loopafstand van een trein- en busstation, vlakbij meerdere tramlijnen en op een steenworp afstand van de luchthaven van Deurne.

Richard Moore, Area Senior Vice President UK, Ireland & Western Europe bij Radisson Hotel Group: “We zijn verheugd om onze aanwezigheid in België en vooral in de regio Antwerpen te versterken. De benijdenswaardige locatie van het pand biedt een aantrekkelijke oplossing voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Onze gasten kunnen hun auto tegen een voordelig tarief parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer naar attracties zoals de opera of een show in het Sportpaleis. Tegelijkertijd staat Berchem ook bekend als een rustige, groene omgeving die nog aantrekkelijker moet worden als knooppunt net buiten het historische stadscentrum van Antwerpen”.

De 142 kamers zijn stijlvol ingericht met een eigentijdse inrichting die de omgeving van het hotel weerspiegelt, terwijl het eigen RBG Grill restaurant een aangename eet- en drinkervaring biedt voor de culinaire liefhebbers.

Het pand is ook gelegen in de buurt van de wijk Zurenborg, bekend om zijn architectuur. Het historisch belang van het gebied wordt erkend in het hotel, met vergaderzalen en conferentieruimten die zijn vernoemd naar de Cogels-Osylei, de hoofdstraat van Zurenborg. Het hotel is ideaal voor vergaderingen, conferenties en evenementen – met twee van de vijf vergaderzalen met directe toegang tot een ruim terras, dat ideaal is voor pauzes en recepties. De vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder schermen met Barco Clickshare.

Laurent Heusdens, General Manager van Park Inn by Radisson Berchem: “We kunnen onze gasten een compleet nieuwe ervaring aanbieden. Onze grootste troef – de toegankelijkheid, de faciliteiten in onze vergader- en conferentieruimtes en onze gastenkamers – zal ons helpen om ons te positioneren als één van de tophotels in Antwerpen. Met een perfecte locatie, dicht bij de populaire, trendy wijk Dageraadplaats, bieden we onze gasten een positieve en stressvrije ervaring”.

https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/park-inn-antwerp-berchem