Park Inn by Radisson Vilnius airport hotel & business center

Radisson Hotel Group bevestigt zijn betrokkenheid in de Baltische markt met de opening van een Park Inn by Radisson hotel op de luchthaven van Vilnius. Met 120 kamers, vier vergaderzalen van in totaal 400 m², het Bocca Buona restaurant en de bar in Italiaanse stijl, een moderne fitnessruimte en parkeergelegenheid, biedt het nieuwe hotel in het hogere middensegment de gasten de beste en handigste start van hun reis.

Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President, Northern & Western Europe Radisson Hotel Group: “We zijn verheugd om het meest geschikte hotel te openen op de luchthaven van Vilnius. In deze uitdagende tijden voor de reisindustrie geloven we in het aanbieden van de best mogelijke ervaring aan gasten tegen een betaalbare prijs. Met de toevoeging van dit hotel aan onze Baltische portefeuille versterken we onze positie als de toonaangevende internationale hotelgroep in de Baltische staten en bieden we onze gasten nu vijf verschillende hotels en bijna 1.000 kamers in Litouwen”.

Marius Jakulis Jason, een investeerder in het Airport Hotels Fund, zei: “Ons nieuwe viersterrenhotel en zakencentrum in samenwerking met Radisson Hotel Group is ideaal gelegen bij de luchthaven van Vilnius en de ringweg rond Vilnius, een zich snel ontwikkelend zakengebied.

De moderne kamers van het hotel kregen een neutraal palet van grijze en crèmekleuren en elke kamer is versierd met foto’s van Litouwen die zijn genomen door de bekende fotograaf Marius Jovaiša. Het ontwerp van het hotel is gemaakt door Gintė Pamerneckienė volgens de nieuwste Radisson Hotel Group ontwerpnormen. Het Italiaanse restaurant van het hotel, Bocca Buona, beschikt over een levendig pizzabereidingsstation dat de Italiaanse manier van leven viert en een warme en levendige sfeer creëert.

Het nieuwe Park Inn by Radisson hotel biedt veilig onderdak aan gasten en groepen tot 300 personen in het businesscentrum. De grootste vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 150 personen. Het hotel maakt gebruik van de nieuwste protocollen zoals beschreven in het Radisson Hotels Safety Protocol om ervoor te zorgen dat de hoogste normen van netheid en hygiëne zijn geïmplementeerd.

www.radissonhotels.com/parkinn