Park Inn Radisson, Riyadh

Radisson Hotel Group kondigt de opening aan van zijn eerste Park Inn by Radisson in Riyadh, de hoofdstad van Saoedi-Arabië. De opening van het hotel versterkt de aanwezigheid van het merk in Saoedi-Arabië tot negen hotels en brengt de portefeuille van de groep in het hele land naar meer dan 45 hotels, resorts en serviceappartementen in exploitatie en in ontwikkeling, waardoor de uitbreiding van Radisson Hotel Group wordt versneld.

Riyadh is de grootste stad en hoofdstad van het Koninkrijk Saudi-Arabië, met een bloeiend financieel zakencentrum en een levendige sociale scène. Deze moderne, geavanceerde metropool gaat moedig op weg naar de toekomst, maar blijft stevig geworteld in de traditie en het historische verleden. Als onderdeel van Saoedi-Arabië’s Visie 2030, zet het land zijn betrokkenheid bij het internationale toerisme voort door hen te verwelkomen om de rijke geschiedenis van het land, de traditionele oude soeks, en de talloze forten, paleizen en musea, die Riyadh hebben getransformeerd in een ideale locatie voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers, uit de eerste hand te ervaren.

Park Inn by Radisson Riyadh omarmt de ‘feel good’-sfeer van het merk met zijn frisse en energieke hotelaanbod en levendige omgeving, verbonden door design, technologie en sociale ruimtes. Het hotel ligt in de zakenwijk Al Malaz en beschikt over 192 eigentijdse kamers en suites. Gasten kunnen hun culinaire wensen vervullen in een van de casual eetgelegenheden van het hotel, zoals RBG of Bocca Bouna, waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd. Degenen die willen ontspannen kunnen genieten van het buitenzwembad en het fitnesscentrum, met aparte ruimtes voor mannen en vrouwen.

Park Inn by Radisson Riyadh combineert het comfort van thuis met moderne hotelvoorzieningen en biedt zakelijke gasten toegang tot vier moderne en ruime vergaderzalen met gratis high-speed WiFi en audiovisuele apparatuur. Park Inn by Radisson’s Meetings and Events concept is ontwikkeld met de gast in gedachten en biedt een persoonlijke, professionele en gedenkwaardige service van begin tot eind voor alle soorten vergaderingen en evenementen.

Radisson Hotel Group’s hoogste prioriteit is de voortdurende gezondheid, veiligheid en beveiliging van zijn gasten, teamleden en zakenpartners. In mei 2020 kondigde de hotelgroep zijn Radisson Hotels Safety Protocol aan in samenwerking met SGS. Daarnaast speelde Radisson Hotel Group een leidende rol in de ontwikkeling van de ‘Safe Travels’ gezondheids- en veiligheidsprotocollen en -stempel van de World Travel and Tourism Council (WTTC) om consistentie te creëren in de gehele reis- en toerismebranche.

www.radissonhotels.com/en-us/hotels/park-inn-riyadh