parkCloud awards 2017: parking P3 van Brussels South Charleroi airport verkozen tot beste parking in België

ParkCloud, een Brits bedrijf dat actief is binnen het domein van de pre-reservatie van parkeerplaatsen, gaf zijn klanten de mogelijkheid om de beste parkings van 2017 te verkiezen. ParkCloud commercialiseert parkeerplaatsen in meer dan 2.100 parkings in 41 landen en wilde de operatoren die een beloning verdienen in de kijker zetten. Voor het tweede jaar op rij behaalde de parking P3 van Brussels South Charleroi Airport de eerste plaats in het klassement voor de Belgische markt.

Om tegemoet te komen aan de vraag van de passagiers die een parkeerplaats wilden reserveren tegen een aantrekkelijke prijs ging de luchthaven in 2012 op zoek naar een erkende partner binnen de sector. Deze moest voldoen aan bepaalde kwaliteits- en betrouwbaarheidscriteria. Zo zag een samenwerking tussen ParkCloud en BSCA het levenslicht en konden de klanten parkeerplaatsen reserveren in parking P3. Vijf jaar later en voor het tweede jaar op rij krijgt de parking P3 de prijs voor de beste parking van België dankzij de stemmen van de internetgebruikers.

De parking P3 ligt niet ver van de terminals van Brussels South Charleroi Airport en de passagiers kunnen er parkeren tegen voordelige prijzen en gebruik maken van de shuttledienst die hen afzet voor de pre-controlezone die naar de infrastructuren van de luchthaven leidt.

Deze beloning is het resultaat van de kwaliteit van de aangeboden dienstverlening en daar is Jean-Jacques CLOQUET, afgevaardigd bestuurder van Brussels South Charleroi Airport, heel blij mee: “Deze prijs bevestigt de kwaliteit van de aanbevolen dienstverleningen. Hij bekroont de inspanningen die we dagelijks leveren om de kwaliteit hoog te houden en om te beantwoorden aan de verwachtingen van onze passagiers. Bovendien is ParkCloud ook een belangrijke partner in de online verkoop van parkeerplaatsen met een efficiënt systeem voor het beheer van de reserveringen en een doeltreffende klantenondersteuning. Daarom zijn we zo blij met dit partnership en met deze bijkomende erkenning.”