Parkroyal collectie Marina Bay – Singapore

De boekingen zijn nu open voor PARKROYAL Collection Marina Bay, het huidige Marina Mandarin dat sinds 1 januari 2020 door Pan Pacific Hotels Group wordt beheerd. Als feestelijke lanceringspromotie biedt het hotel de gasten 10% korting op de geldende kamerprijzen en twee voordelen van hun keuze: een samengesteld dagelijks buffet voor twee personen, cocktails in de hotelbar of -lounge, speciale voorzieningen zoals wijn en chocolade, en nog veel meer.

Leden van Pan Pacific Hotels Group loyaliteitsprogramma, Pan Pacific DISCOVERY, genieten van een nog zoetere deal met een extra 10% op de promotionele kamerprijs (d.w.z. een besparing tot 20%) plus een gegarandeerde kamerupgrade. Het lidmaatschap Pan Pacific DISCOVERY is gratis www.panpacific.com/discovery. Deze openingsaanbieding is geldig voor boekingen tot 31 januari 2020 voor verblijven tot 31 maart 2020 op www.panpacific.com.

De 32 jaar oude Marina Mandarin is ontworpen door de beroemde architect John Portman, die de binnenruimtes van hotels transformeerde door het creëren van atriums met een bioscoopervaring. Het hotel wordt verder opgefrist met een nieuwe look en identiteit, omdat het zich aansluit bij de Pan Pacific Hotels Group portfolio van bijna 50 hotels, resorts en suites wereldwijd.

De renovatie van PARKROYAL Collection Marina Bay zal worden uitgevoerd in fasen van begin-2020 tot medio-2021 zodat de openbare ruimten, de gastenkamers en de vergaderfaciliteiten van het hotel een statement “tuin in het hotel” vormen met weelderige landschappen en stijlvolle interieurs.

Mevrouw Cinn Tan, Chief Sales & Marketing Officer, Pan Pacific Hotels Group: “We vieren de laatste toevoeging van PARKROYAL Collection Marina Bay aan onze Pan Pacific Hotels Group familie met een lanceringsaanbod dat een voorbeeld is van de oprechte gastvrijheid waar we bekend om staan. We willen dat onze gasten zich gesteund voelen wanneer ze op reis gaan, of het nu voor hun werk is of om te genieten, en we hebben met hart en ziel geïnvesteerd in deze speciale promotie, die wordt geleverd met een selectie van gepersonaliseerde voordelen. Dit omdat we geloven in het geven van de flexibiliteit aan onze gasten zodat ze hun verblijf kunnen optimaliseren. Onze de gasten moeten de uitmuntendheid en service ervaren van PARKROYAL Collection Marina Bay die ertoe heeft geleid dat wij drie jaar lang door de lezers in Asia Pacific zijn bekroond tot “Best Regional Hotel Chain”.