Pepe Jeans launch the new fragrances

De lancering Pepe Jeans-geuren, vrouwelijk en mannelijk. In dit concept vertaalt Pepe Jeans zijn persoonlijkheid vol energie en positiviteit ten opzichte van zijn nieuwe geuren. Geïnspireerd door het karakter van het modemerk, innoveert Pepe Jeans in de vorm van de flacons, waarbij ze een cocktailglas voor haar en een cocktailshaker voor hem hebben gereproduceerd. Met zijn klein kristal gesneden prisma vakjes en metalen kap, zijn Pepe Jeans-geuren de perfecte combinatie van elegantie en authenticiteit. Daarnaast, Pepe Jeans London heeft diverse icons voor zich gehad als merk ambassadeur. Nu “Dua Lipa”, het nieuwe gezicht van het merk!

DE SPLASH VAN KARAKTER VOOR HAAR

De Pepe Jeans-geur voor haar is geïnspireerd op een moderne cocktail. Een elixer van sensualiteit voor moedige vrouwen die van alle kleine momenten in het leven willen genieten. Een perfecte mix van ingrediënten die het “wow-effect” uitlokken en het vrouwelijke en originele karakter van dit parfum versterken.

Een fusie van amber en vanille versterkt met heerlijke tonen van amandelmelk, marshmallow en musk voor een zachte, intieme en absoluut verslavende finishing.

Pepe Jeans-geur voor haar bevat een unieke en duurzame vanille uit Madagascar. Dit ingrediënt wordt geteeld met respect voor de natuur, het behoud van de biodiversiteit, het gebruik van bodembeschermingstechnieken en het minimaliseren van de milieueffecten door herbebossing. Ze dragen ook bij aan de verbetering van de leefomstandigheden van de boeren: het creëren van een inkomen voor de lokale gemeenschap, het bieden van toegang tot gezondheidszorg en het mogelijk maken van beter onderwijs voor kinderen.

De vrouwelijke flacon is een enkel meesterwerk van luxe en originaliteit. Gebeeldhouwd in de vorm van een cocktailglas, deze nieuwe lancering vertegenwoordigt de wens om het leven te vieren. Het glazen oppervlak van de flacon is volledig in prisma’s gesneden met een helder en elegant roze gekleurd glas.

De verfijnde flacon bekroont het productontwerp, waarin de rosé gouden metalen kap het kristalglas op een slimme en delicate manier vasthoudt. Bovendien komt het originele beeld hierdoor door de positionering van de flacon: ondersteboven.

VOOR HEM

“Shake, shake, shake” alle ingrediënten en krijg de gedurfde en levendige geur voor hem! De Pepe Jeans-mannelijke geur is een unieke mix die de essentie van het merk weerspiegelt. Een gedurfde versie van een verfijnde mannelijke frisheid.

De tijdloze essentie van lavendel gecombineerd met de verslavende twist van het ondeugende ananassap en de elegantie van een oosters akkoord van warme vanille en gebrande koffie.

Pepe Jeans voor hem bevat een exclusieve lavendelolie uit Frankrijk waarmee we ons inzetten voor het milieu. De lavendel-landbouw strijdt tegen de afbraak van planten en bevordert goede destillatie praktijken om verspilling van water te voorkomen. We zorgen ook voor de duurzaamheid van de sector door de lokale ontwikkeling te stimuleren via overeenkomsten tussen boeren en kopers.

De gefacetteerde en verfijnde flacons uit de bartending-sfeer inspireren het mannelijke en jonge ontwerp van de flacon. Een elegante en gedurfde shaker voor hem. Pepe Jeans brengt een innovatief en modern tintje met het kristal in prisma’s gesneden en gekleurd met het meest opvallende Pepe Jeans denimblauw, en het schouderstuk en de kap in zilver metaal. Een uitdagend ontwerp voor mannen met persoonlijkheid!

For Her 50ml € 34,95 | For Him 50ml € 34,95 – For Her 80ml € 44,95 | For Him 100ml € 44,95