Pimp your Beauty: de 1ste mobiele Beauty Truck in België

De jonge Brusselse onderneemster Karine Oba stelt sinds maart 2016 Pimp Your Beauty voor, een vernieuwend concept in de wereld van beauty en welzijn. Pimp Your Beauty is een mobiel schoonheidssalon met instant verzorging en geeft een nieuwe draai aan de “Urban Get Away Expercience”. Manicure, pedicure, ontharing, gezichtsverzorging, maquillage en lichte massages : de Beauty Truck voorziet een uitgebreid aanbod aan verzorging bij jou in de buurt: vlakbij huis, het werk, in winkelstraten en uitgaansbuurten, enz. Wil je jouw privé – of bedrijfsevenement “pimpen”? De Beauty Truck past zich aan iedere gelegenheid aan.

Karine Oba is een dynamische onderneemster met reeds heel wat ervaring op de teller : ze werkte in de parfum – en cosmeticasector, in de evenementensector en zette ook al haar eerste stappen in het ondernemerschap. Karine had altijd al een grote liefde voor schoonheid en schoonheidsproducten en studeert bij in het domein van de esthetiek. Het doel? Zich verder specialiseren en zich volop in haar passie gooien! Karine haalt haar inspiratie uit de trend van de food trucks om liefhebbers van schoonheidssalons ‘zonder afspraak’ te verheugen. De onderneemster creëerde een heuse aluminium caravan met love design: Pimp Your Beauty!

Het concept

De Beauty Truck Pimp Your Beauty is een echte eyecatcher, onder meer dankzij de schuine aluminium romp. De prachtige Airstream heeft retro en vintage vormen die iedereen de ogen uitsteken. Dit Europese model, lichter dan de Amerikaanse variant, werd ontworpen door de Nederlandse firma FunTear en voldoet volledig aan de Europese normen en vereisten. De Beauty Truck is een echt modern en urban mobiele schoonheidssalon met twee verzorgingsruimtes, de ene met een manicuretafel, de andere met een verzorgingszetel.

Pimp Your Beauty, verzorging op maat : Voet- en handverzorging,  Gezicht: schoonheid en welzijn. Andere verzorging : light massages en kids care. Pimp Your Beauty, uitermate geschikt voor Beauty party’s

VOOR BEDRIJVEN…

Pimp Your Beauty zorgt voor een originele toets tijdens reclamecampagnes, fotoshoots, filmopnames, productlanceringen, conferenties, personeelsfeesten en andere bedrijfsevenementen. Pimp Your Beauty maakt de verplaatsing naar je kantoor of werkplek en biedt welzijn en verzorging op maat van iedere medewerker. Voor gemotiveerde, gelukkige en productieve werknemers!

… EN PARTICULIEREN

Pimp Your Beauty is een leuke toevoeging aan privéfeesten, verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden : beauty party’s, babyborrels, kinderfeestjes, vrijgezellenavonden,…

www.pimpyourbeauty.com