Portugal: nummer 1 bestemming voor een familievakantie

Awardwinnend familieconcept Marhinhal Family Hotels & Resort is dé ideale uitvalsbasis. Wie op zoek is naar dé beste bestemming voor een vakantie met het ganse gezin, die moet naar Portugal gaan.  Zo is Portugal verkozen tot ‘World’s Leading Destination’ en Lissabon tot ‘World’s Leading City Break Destination’ (World Travel Awards 2017). Als je kiest voor een familiecitytrip naar Lissabon, kan je niet beter slapen dan in het beste hotel volgens Tripadvisor, stadshotel Martinhal Chiado. Dit hotel in hartje Lissabon heeft nog diverse andere awards in de wacht gesleept waaronder  ‘Best European Hotel for Families’.

Awardwinnend familiehotel mét baby conciërge

Lissabon is een populaire bestemming, ook voor families. Bij  Martinhal Chiado kunnen gezinnen met kinderen hun hart ophalen middenin het centrum van de stad. Het hotel beschikt over extra ruime appartementen met een hedendaags cosy desingn voor het ‘home away from home’-gevoel. Bovendien is er een  gratis KidsClub overdag en een Pyama Club ’s avonds waar de kinderen kunnen spelen, knutselen of slapen als de ouders de stad willen intrekken. Probleemloos reizen met baby’s en kleine kinderen is de specialiteit van Martinhal Chiado waarmee ze in 2017 onder meer de award voor ‘Best European Hotel for Families’ (Family Traveller Awards) en ‘International Family Hotel’ (Smallish Design Awards) in de wacht sleepten. Het hotel staat ook op nummer 1 bij Tripadvisor wat betreft de hotels in Lissabon. Naast de KidsClub, biedt Martinhal verschillende babysit faciliteiten en is er de mogelijkheid om bij de baby conciërge gratis babybenodigdheden te reserveren, zoals deurbeschermers, pampers, flessenwarmers, babyfoons, draagdoeken, babybedjes en -badjes. Dus geen gesleur in het vliegtuig, alles is voorzien voor een blije baby en moeder.

Portugal #1 bestemming

Eind vorig jaar is Portugal door The World Travel Awards – de ‘Oscars’ van de reiswereld – uitgeroepen tot ‘World Leading Destination 2017’. De bestemming is hiermee het eerste Europese land dat deze onderscheiding gewonnen heeft. Portugal is een authentieke bestemming die geschiedenis, traditie, natuur en gastronomie combineert met zeer aantrekkelijke prijzen. Het is maar 3u vliegen vanuit België en met meer dan 3.000 zonuren per jaar is het een van de zonnigste bestemmingen van Europa. De accommodaties van Martinhal Family Hotels & Resorts zijn te vinden op vier locaties in Portugal: in Sagres en Quinta do Lago (beide in de Algarve), Cascais (aan de kust bij Lissabon) en in het oude centrum van Lissabon. Dit alles maakt Portugal een toegankelijke vakantiebestemming voor families met (kleine) kinderen.