Prijzenregen voor Sofitel hotels in Luxemburg

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal en Sofitel Luxembourg Europe vielen de afgelopen weken flink in de prijzen. Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal nam vier Haut Grandeur Global excellence awards in ontvangst. Zo werd het hotel bekroond tot beste business hotel, beste design hotel en beste lifestyle hotel van Luxembourg. Het prachtige uitzicht van het hotel leverde het hotel een vierde award op. Beide Sofitel hotels namen een World luxury award in ontvangst: Sofitel Luxembourg le Grand Ducal de Luxury Rooftop view award en Sofitel Luxembourg Europe de Luxury Modern Award. De prestigieuze World Luxury awards en Haute Grandeur Excellence award onderscheiden elk jaar toonaangevende hotels van over de hele wereld. De winnaars zijn gekozen op basis van stemmen en reviews van gasten van de hotels.

“Het is een enorme eer om zes awards in ontvangst te mogen nemen voor beide Sofitelhotels in Luxemburg. Het is een kroon op het harde werk van beide teams die zich elke dag inzetten om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Naast het fenomenale uitzicht van Sofitel Luxembourg le Grand Ducal, dat met twee awards bekroond werd, zijn wij trots op de erkenning van het hotel als het beste business, lifestyle én designhotel Luxembourg. De Luxury modern hotel award voor Sofitel Europe bevestigt dat gasten de sfeer en kwaliteit die wij er nastreven waarderen.” aldus Fernando Lopez Lens, Cluster general manager Sofitel Luxembourg.

Door het Franse art de vivre te combineren met de lokale cultuur van de hotels, biedt Sofitel reizigers een onvergetelijke ervaring. Sofitel, opgericht in 1964, is het eerste internationale hotelmerk uit Frankrijk met meer dan 120 vestigingen op de mooiste locaties over de hele wereld. De luxe Sofitel-hotels, onderdeel van Accor, onderscheiden zich door de persoonlijke service, het elegante interieur, de luxe wellness en de creatieve gastronomie. Sofitel heeft vestigingen in grote steden als Bangkok, Berlijn, Dubai, Londen, New York, Parijs, Rio de Janeiro, Shanghai en Singapore en in landen als Egypte, Frans Polynesië, Marokko en Thailand. Het wereldwijd toonaangevende Accor biedt onvergetelijke ervaringen in ruim 4800 hotels, resorts en woningen en ruim 10.000 privé huizen in 100 verschillende landen.