ProNails Glow / spring -summer 2019

ProNails neemt je mee op haar Beautystar Galactica en katapulteert je tegen lichtsnelheid naar een oneindig universum vol schitterende kleuren en hallucinante metallics. Straal van top tot teen en dompel je vingertoppen onder in een fascinerende neon glow. Hou je vooral niet in en durf een beetje extra(terrestrial) te zijn. Are you a GLOW-getter?

EXTRAGALACTIC – LongWear n° 218

Dit levendige metallic blauw is niet voor softies. Laat je ontvoeren door het licht en verdwaal in een glitteruniversum met meer dan een biljoen lichtreflecterende blauwe deeltjes.

PURPLE HAZE – LongWear n° 215

Purple Haze & glitter for dayz. Deze donkere metallic kleur teleporteert je in een oogwenk naar een van die legendarische retrofeestjes onder de flikkerende blauwpaarse neonverlichting.

YOU GLOW GIRL – LongWear n° 216

Dit lichtgevende roze is zonder twijfel de rebel van de GLOW-familie. Met zijn duizelingwekkende neon gloed is deze kleur de ultieme keuze voor échte GLOWgetters.

DRAGON FRUIT SPACESUIT – LongWear n° 217

Trek je lycra bodysuit en felgekleurde kniekousen aan en verzamel je girl squad voor een dance battle. Met dit fel fuchsia zit je binnen de kortste keren met je hoofd in de wolken en ga je dansend de ochtend tegemoet.

WILD AT HEART – LongWear n° 219

Mannen, achter elke sterke man staat een vurige vrouw met een nog vurigere manicure. Wanneer zij haar vingers rond het stuur klemt, leidt ze je recht naar het heelal waar liefde heerst. To infinity, and beyond!

LET’S GO FLAMINGO – LongWear n° 195

Dit roze doet denken aan die heerlijke kunstschaatsjurkjes, fonkelend van de rhinestones. Hiermee draai en spin je de nacht voorbij, ‘like a maniac’-stijl!

A DRIVEN BUSY GAL WHO STRIVES TO ACHIEVE HER GOALS WHILE MAINTAINING A BEAUTIFUL GLOW, INSIDE AND OUT.

SOPOLISH – SOAK OR PEEL

Sopolish is een unieke SALONBEHANDELING en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende ten minste 14 DAGEN. Het product geeft extra sterkte aan de nagel en geeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het PEEL-OFF of SOAK-OFF systeem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel. Met meer dan 100 kleurtjes om uit te kiezen moeten nagels er nooit meer saai uitzien!

THE PRONAILS GLOW TREND COLOURS ZIJN BESCHIKBAAR IN LONGWEAR NAGELLAK, SOPOLISH EN GELLAK KLEURENGEL!