ProNails – SS19 – The Good Life

Het nieuwe minimalisme is een trend die vandaag veel verder gaat dan enkel strak design. Het is een manier van leven die alleen nog maar ruimte laat voor de pure essentie.

Tijd om te herbronnen en op zoek te gaan naar wat jou echt gelukkig maakt. Laat je omringen door eerlijke materialen en zachte, verfijnde kleuren. Kies voor beautyrituelen die je leven eenvoudiger maken en die je toelaten om jezelf te zijn.

De eerste zonnestralen die door het gordijn piepen, het geluid van een lentebriesje dat door de bomen dartelt en de geur van vers geplukte bloemen uit de tuin. Doe het rustig aan, lach en geniet van The Good Life.

#FLAWLESSY FRESH – LongWear n° 210

Gaat het leven zo snel dat je ervan gaat duizelen? Neem dan een pauze, adem en geniet van een slow morning. Deze frisse, perzikachtige nude tint op je nagels laat je huid stralen, zeker onder witte, vers gewassen lakens.

#OFF THE GRID – LongWear n° 211

“JOMO” (Joy of Missing Out) leert ons hoe fijn het kan zijn om het even rustiger aan te doen. Verbreek de verbinding, schakel je sociale media uit en geniet van de stilte. Het uitgelezen moment om naar een verlaten, uitgestrekt stukje groene natuur te reizen en echt Off The Grid te gaan. Word één met de natuur en herontdek jezelf.

#FEEL REAL – LongWear n° 212

Dit eerlijke, aardse rood is het bewijs dat elegantie en eenvoud hand in hand gaan. Blijf trouw aan jezelf, houd de beide voeten op de grond en leef in het hier en nu. Leer alles wat op je pad komt te waarderen en geniet. Wees jezelf en Feel Real.

#EMANUELLE NATURELLE – LongWear n° 213

Ze sierden dit seizoen talrijke runways: die heerlijke, neutrale kleuren die recht uit de natuur lijken te komen. Deze tinten zijn het evenbeeld van pure elegantie. Steenachtige huidskleur, het nieuwe beige … Hoe je deze verfijnde kleur ook wil noemen, laat het je reality check zijn tijdens een kleurrijke zomer.

#LITTLE BLINGS – LongWear n° 214

Geniet van de kleine dingen in het leven, zeggen ze altijd. En jij weet het ook: it’s the Little Blings that count. Dit subtiel schitterend roze reflecteert het vroege ochtendlicht en maakt je dag goed in the bling of an eye.

#I’VE GOT YOUR BACK – LongWear n° 88

Niets geeft je zoveel energie als een zomeravond met vrienden waaraan geen einde lijkt te komen. Dit diep mauve is je ideale partner tijdens urenlange gesprekken bij de ondergaande zon. Duw je tenen in het zand en laat je hypnotiseren door de heerlijke geluiden van zee.

SOPOLISH : SOAK OR PEEL

Sopolish is een unieke SALONBEHANDELING en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende ten minste 14 DAGEN. Het product geeft extra sterkte aan de nagel en geeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het PEEL-OFF of SOAK-OFF systeem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel. Met meer dan 100 kleurtjes om uit te kiezen moeten nagels er nooit meer saai uitzien!

THE PRONAILS GLOW TREND COLOURS ZIJN BESCHIKBAAR IN LONGWEAR NAGELLAK, SOPOLISH EN GELLAK KLEURENGEL!