ProNails: Valentine inspiration & must have: nail colours straight from the heart

Valentijn staat voor de deur en het seizoen van de liefde bereikt stilaan haar hoogtepunt. Tijd om kleur te bekennen en echte liefde te laten heersen. Bij ProNails vuurden we onze liefdespijlen af op zes onmisbare basiskleuren en we zijn er steevast van overtuigd dat jij net zoveel van ze zal houden als wij van jou.

Had je net zin in iets nieuws? Probeer dan een van deze tijdloze klassiekers of geef je liefdesleven een pittige boost met een van de elegante en tegelijk vurige roodtinten. Onze liefde voor deze levendige kleuren kent geen grens. Kies je persoonlijke favoriet uit deze toppers en toon de beste, sterkste, meest unieke versie van jezelf.

#ECLECCHIC – LongWear n° 173

Dit luxueus bruinpaars met subtiele glitterpigmenten gaat hand in hand met je meest theatrale maar oh-zo-charmante kantje. De subtiele rode ondertoon symboliseert je verdoken passie die diep vanbinnen heerst. Tijd om de maskers te laten vallen en de show te stelen.

#SILK MARKET – LongWear n° 131

Dit zijdeachtig romantisch roze contrasteert met de ruwe texturen die dit modeseizoen domineren. Er bestaat geen beter accessoire om je vingers te sieren terwijl je dat dromerige valentijnsboeket vasthoudt. Tenzij een ring, misschien?

#MORNING GLORY – LongWear n° 187

What’s your story, morning glory? Dit betoverende, iriserende paarsblauw doet je gedachten afdwalen naar een nachtegaal die een serenade zingt aan je raam en de ochtendstond die de eeuwig bloeiende bloemen wekt terwijl ze glinsteren onder de dauw.

#RIPPED RED – LongWear n° 159

Nagels gelakt, stoere jeans aan en klaar om het leven te trotseren. Er bestaat geen betere boost voor je vrouwelijke kracht dan dit onvervalst, felrood. You go, girl.

#VICTORY LAP – LongWear n° 167

Dit gedempt roze met grijzige ondertoon is een zachte tussenin-tint die je net zo goed verrast als geruststelt. Pronken kan met een kop cappuccino in de hand onderweg naar het werk. Of met een glas rode wijn tijdens een eindeloos, romantisch gesprek met de liefde van je leven.

#MUST HAVE RED – LongWear n° 66

Sensueel en toch verfijnd. Dit rijkelijke bessenrood is een onmisbare klassieker en de ideale match bij je favoriete little black dress. Laat deze betrouwbare essential het voortouw nemen tijdens dagen waarop een blik simpelweg meer zegt dan duizend woorden.

SOPOLISH – SOAK OR PEEL

Sopolish is een unieke SALONBEHANDELING en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende ten minste 14 DAGEN. Het product geeft extra sterkte aan de nagel en geeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het PEEL-OFF of SOAK-OFF systeem zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel. Met meer dan 100 kleurtjes om uit te kiezen moeten nagels er nooit meer saai uitzien!