Pue XS Night, het wordt H-E-E-T!

Precies in de nacht ontwaken onze instincten en slaan onze gedachten op hol. Een glimp van het voorwerp van verlangen wekt verboden gevoelens op, gevaarlijk en verrukkelijk. Verontrustend. Spannend. Het parfum van het gevaar. Het verlangen om met vuur te spelen wordt … oncontroleerbaar.

Spiedend van een afstand. Genieten van die sensatie. Een beetje dichterbij komen. Nog wat. Spannend. Duw verontrustende gedachten weg. Obsessie. Van dichtbij verslinden. Verslaving. Een duik in het onbekende. En ja zeggen tegen Excess(en).

Een verontrustende geur, fel erotisch : Achter deze geurige variaties staat het getalenteerde team van IFF: Caroline Dumur, ondersteund door Anne Flipo en Bruno Jovanic. Bron van inspiratie: de dualiteit van warm en koud van Pure XS behouden door dieper te graven naar overdaad, sensualiteit. En spanning.

Terwijl Pure XS de zintuigen misleidde – met een overdosis gember in een explosie van vanille en mirre – is Pure XS Night zijn clandestiene tegenhanger. Sexyer in zijn complexe intensiteit. Gedistilleerd tot een eau de parfum, een puur erotisch concentraat.

De parfumeurs bewerkstelligden: Verhoogde sensaties: koude rillingen, bijtend, watertanden, … Een nieuw ginsengakkoord. Een krachtig afrodisiacum. Het “doordrenkt de geur van een brandende frisheid.” De verslavingsmeters slaan door: “de mirre is als karamel om aan te likken, brandend op de huid. Vanille maakt plaats voor een donkerdere noot, onversneden cacao.”

Buitensporig verontrustend. Heerlijk erotisch. Pure XS Night is het parfum van erotische excessen in de nacht. Kruidig, oriëntaals, een harmonie van uitersten, een alchemie die op de huid tot leven komt.

Eerste exces: een rilling van verlangen. Sappige gember, bijna ijskoud, doet het water in de mond komen. De ginseng pulseert. Een kruidige aanzet, warm en koud, die de zintuigen prikkelt.

Tweede exces: smeulende verslaving. Kruidige gezouten karamel, pikant, smelt in de zachte warmte van kaneel en bitterzoete cacao. Een bijna eetbare explosie waar je niet genoeg van kunt krijgen. De smaak van overdaad.

Een voorwerp van mysterieus verlangen: Een geslepen glazen fles met gladde randen. De kracht van zuiverheid. Een afgeronde zwarte stop. Gewaagde dualiteit. De aantrekkingskracht van de Night-variant schuilt in zijn tinten van licht en donker. Van het bleke hemelsblauw van de schemering tot het donkerblauw van de nachtelijke hemel – de verduistering verontrust. Overdadig magnetisch.

Het is nacht, in de stijl van Paco Rabanne.