Pullman Power Fitness: nieuw welzijnsaanbod

Het gedurfde nieuwe fitnessconcept van Pullman tilt én de training én de lichaamsbeweging in het hotel naar een hoger niveau. Pullman Hotels & Resorts, onderdeel van de Accor-groep, introduceert met het Pullman Power Fitness, een baanbrekend sociaal fitnessconcept dat Pullman positioneert als ‘s werelds eerste boutique fitness hotelmerk. Pullman Power Fitness vervangt de muffe one-size-fits-all hotelgymnastiekomgeving door een gedurfde, kunstzinnige, sociale benadering van de hedendaagse fitness. Het is meer dan een fitnessruimte, er breekt een nieuw tijdperk aan van trainingsdiversiteit, geïntegreerde technologie en de ondersteuning van een gelijkgestemde gemeenschap om Pullman-gasten te helpen. Het nieuwe Pullman Power Fitness-concept is nu beschikbaar in het Pullman Paris Centre Bercy en wordt de komende jaren officieel uitgerold naar andere Pullman-hotels wereldwijd, inclusief de opening in 2021 van het nieuwste vlaggenschip van het merk, Pullman Paris Montparnasse.

“Bij Pullman helpen we onze gasten het beste uit zichzelf te halen door hun geest te inspireren en hun lichaam energie te geven”, aldus Lilian Roten, Global Vice President, Brand Management, Pullman Hotels & Resorts. “Als gevolg daarvan hebben we onze bredere welzijnsstrategie gerevolutioneerd en hebben we Pullman Power Fitness gecreëerd om meer te zijn dan alleen een sportschool; het is een creatieve levensstijl, een mentaliteit, waar gasten hun ambities definiëren en verkennen. Met Pullman Power Fitness willen we bekend staan als het hotelmerk waar ondernemers en wereldreizigers efficiënt gaan werken, moeiteloos genieten en hun individuele grenzen verleggen”.

Pullman Power Fitness is een essentieel onderdeel van de welzijnsstrategie van het merk dat de universele pijlers van gezond leven – slapen, eten, sport en spa – omvat en gasten de mogelijkheid biedt om gezondere reiservaringen op te doen op basis van hun individuele bezigheden en routines. Power Fitness maakt gebruik van deze concepten, terwijl het de nadruk legt op gemeenschap en plezier – kwaliteiten die top of mind zijn bij de klanten van het merk.

“De introductie van Pullman Power Fitness is een goed voorbeeld van de focus die Accor legt op het welzijn van onze gasten en het belang van wellness voor de consument, nu en in de toekomst”, aldus Emlyn Brown, Global Vice President, Well-Being, Luxury & Premium Brands, Accor. “Pullman Power Fitness is een best-in-class platform dat gebruik maakt van de energie en dynamiek van de topfitnessconcepten wereldwijd. Het is onze ambitie om de grens tussen een boutique fitnesservaring en een meer conventionele hotelgymnastiek te laten vervagen. Ondanks de huidige wereldwijde onderbrekingen die zoveel mensen wereldwijd treffen, is de vraag van de consument naar moderne en opwindende fitnessconcepten een wereldwijde macro-trend die blijft bestaan. Onze aanpak moedigt Pullman-locaties aan om innovatie te faciliteren door middel van video on-demand lessen, in-room ervaringen, app-gebaseerde oefenpartnerschappen en outdoor oefeningen om een echt holistische benadering van fitness te creëren”, vervolgt Brown.

“Hoogwaardige horecamerken ervaren ook een verschuiving in de perceptie van het fitnessaanbod van een eenvoudige voorziening naar een belangrijke faciliteit en kwaliteitsdifferentiator”, zegt mevrouw Roten. ” Fitness staat centraal voor Pullman-gasten, want een gezond lichaam en een geïnspireerde geest zullen hen helpen om optimaal te presteren”.

De belangrijkste elementen van Pullman Power Fitness zijn..:

Ruimtes die energie geven – Een levendige fitnessruimte die een statement maakt, interactie stimuleert en het lichaam energie geeft terwijl het de geest verheft en de Pullman Power Fitness Fueled by Les Mills – De klok rond een mix van live en virtuele fitnesslessen. Kenmerken zijn onder meer Boot Camps onder leiding van de Pullman Fitness Squad; geavanceerde virtuele studio’s; en 30-dagen gratis toegang tot Les Mills premium video on demand oefenlessen tijdens en na het verblijf.

Train op uw Manier – Geïntegreerde fysieke activiteit voorbij de gymnastiek en de fitnessstudio, met inbegrip van Fit Trails met openlucht oefeningscircuits; In-Room Fitnesskits voor het bereiken van doelstellingen in de privacy van de logeerkamer.

Pullman Active Breakfast – voeding is een essentiële drijfveer is voor gezondheid, energie en fitness, Power Fitness creëert menu’s die afgestemd zijn op de verschillende voedingsbehoeften, met gezonde ingrediënten en smaakbeperkende recepten.

Goed bedrijf – Pullman biedt een sociale ruimte en uitdagende ervaringen voor het bereiken van fitness doelen onder gelijkgestemde, gedreven individuen.

Pullman Power Fitness zal in fasen over de hele en wereld worden geïntroduceerd, vanaf oktober op geselecteerde locaties en zet zijn wereldwijde uitrol voort in 2021.