Pullman Saigon Centre

 

Met de opening van het Pullman Saigon Centre hotel in het hartje Ho Chi Minh city baat deze upper-scale brand van de Accorgroep nu drie hotels uit in Vietnam. Samen met de exploitatie in Hanoi en het idyllische Bac My An aan het strand biedt het een precieze impressie van de ‘work & play’ spirit die deze brand wil realiseren in een harmonieus samengaan van werk en ontspanning.

Het hotel bevindt zich nabij de Ben Thanh market en de meeste toeristische monumenten van de stad. De 306 kamers genieten, net als het exterieur van het gebouw van een eigentijdse invulling en bieden een hoogstaande technische infrastructuur, 4 bars en restaurants en 5 vergaderzalen.

Bars en restaurant zorgen voor een unieke culinaire ervaring waarbij wordt gewerkt met open keukens die een hulpmiddel vormen om informele, zakelijke contacten te versoepelen. Restaurant Food Connection zorgt voor een lokale keuken naast internationaal geïnspireerde menu’s. Restaurant Cobalt is de perfecte weerspiegeling van een urban loft waarbij het indoor restaurant wordt aangevuld met een outdoor terras dat een uniek panoramisch zicht over Saigon biedt. Tapastry by Pullman is hier een aanvulling op gastronomische topdegustaties.

In het meetinggebeuren staat het project Pullman co-meeting centraal, de grootste vergaderzaal 700 m² is moduleerbar en is uitgerust met een state-of-the-art technische infrastructuur. De Pullman Saigon centre’s Fit & Spa lounge staat 24/7 ter beschikking van de gasten die willen relaxen, zich ontspannen of interesse vertonen voor andere vormen van well being. www.pulmmanhotels.com