Purasana lentedetox

» Grondige lenteschoonmaak voor je lichaam met Purasana – » Een Purasana mix voor ieder moment van de dag

De eerste fles vol verrukkelijke zomervibes is ontkurkt en smaakt naar meer, maar voor we helemaal klaar zijn voor een zonovergoten seizoen kan ons lichaam wel nog een detox en extra vitamines gebruiken. Purasana kiest voor een grondige lenteschoonmaak van je lichaam, met behulp van haar supermixen. Die zijn volledig vegan, bio, koosjer, glutenvrij en vrij van additieven en bieden meteen alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Op het menu: een ruime keuze aan superpoeders met een hoge voedingswaarde en een lekkere smaak met elk zijn specifieke toepassing, zodat je kan kiezen waar jij zin in en behoefte aan hebt. Voor ieder moment van de dag heeft Purasana een mix in petto, die je niet als stand-alone, maar met water, sap, een smoothie of een bowl combineert.

Ontbijt: een stevige kickstart van je dag

De belangrijkste maaltijd van de dag zet Purasana nog wat extra kracht bij met haar Breakfast Mix met onder andere macapoeder, spirulina, magnesium, ijzer… Die dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. De Breakfast Mix kan je gebruiken in een bowl of smoothie. Ook Purasana’s Açai Bessen-poeder (van gevriesdroogde biologische açaibessen) – perfect in een Açai Bowl of smoothie – bevat wat een ontbijt nodig heeft: boordevol antioxidanten, vitamine E, vezels en calcium.

Recept: açai smoothie bowl

Ingrediënten: 1 bevroren banaan in plakjes,150 gr bevroren rode vruchten, 1 theelepel Purasana Açai poeder, 100 ml magere kwark of soja yoghurt, Lekkere toppings, zoals chia– of lijnzaadjes, nog meer rood fruit, en/of zonnebloempitjes

Bereiding: Doe het bevroren fruit samen met de kwark en de açai in een blender. Mix het tot een smeuïge massa. Giet de açai smoothie in de kom en werk af met je toppings. Echt een heerlijk en gezond ontbijt, wat ons energie gaf tot aan de lunch!

Sport break: een extra boost voor het sporten

Een gezond lichaam betekent ook de nodige portie sport en beweging. De Sport Mix van Purasana is rijk aan magnesium, calcium, ijzer, fosfor, kalium, maca en guarana voor een boost voor je gaat sporten. De zorgvuldig geselecteerde mix van poeders bevordert en ondersteunt de prestaties (zowel fysiek als mentaal), helpt bij het behouden van een optimaal uithoudingsvermogen, onderdrukt vermoeidheid en zorgen voor een normale werking van de spieren en een energieleverend metabolisme. Deze supermix meng je met water, sap of in een smoothie.

Lunch: je eetpatroon in balans

Ook ’s middags koppelt Purasana een supermix aan je eetpatroon. De Vitality Mix houdt je fris en monter en helpt je een optimaal uithoudingsvermogen en vitaliteit te behouden. Het guaranapoeder versterkt de immuniteit en onderdrukt vermoeidheid. Fosfor, ijzer en magnesium dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Na een uitputtende sportsessie of na de lunch geeft de Vitality Mix je net die extra energie waar je nood aan had.

Vieruurtje: een gezond tussendoortje

Iedereen kent het wel, het hongertje tussen de lunch en het avondeten. Trakteer jezelf dan op een gezonde snack, zoals Purasana’s Slimming Mix of Total Detox Mix, verwerkt in een smoothie. De Slimming Mix bevat onder andere guaranapoeder dat bijdraagt tot het vetmetabolisme en gewichtsbeheersing. Het psyllium in het poeder is waardevol voor de darmtransit. De Total Detox Mix bevat spirulina dat de vitaliteit en het energieniveau verbetert.

Purasana plantte een decennium geleden een zaadje op Belgische bodem dat ondertussen kiemde tot een trendsetter in de health- en foodwereld. Purasana heeft een jarenlange passie en expertise voor natuurlijke en biologische producten met als doel kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende artikelen op de markt brengen. Hiermee wil Purasana mensen gezonder en energieker maken, hun algemeen welzijn verbeteren en een duurzame manier van leven creëren aan de hand van gezonde eetpatronen.

Bovendien zijn Purasana’s verfijnde formuleringen, de pure, vegan en koosjere ingrediënten en allergeenvrije producten gecertificeerd door gekwalificeerde instanties, waaronder het Europees biolabel Organic Production Method Certificate, het Fairtrade-label en Vegan Trademark Certificate. Daarmee betreedt het Belgische merk met haar filosofie over gezonde voeding het internationale toneel, met aandacht voor de planeet, nu en in de toekomst. Van ontbijt tot bedtijd en alles daartussenin, Purasana maakt je leven gezonder, groener en schoner.

https://purasana.com