Pure Italiaanse elegantie

Le Colonie en Le Nobili – Verzamel de iconische geuren van Acqua di Parma en geef ze cadeau.

Acqua di Parma lanceert Le Colonie en Le Nobili in een nieuw 20ml formaat. Zo creëert het Italiaanse merk een nieuwe en originele manier van het proberen, cadeau geven of juist verzamelen van deze iconische parfums, verpakt in hun iconische gele doos. De voorverpakte set geeft je de mogelijkheid de prachtige wereld van Colonia te ervaren door middel van haar meest beroemde varianten: Colonia, Colonia Intensa en Colonia Pura in een Art Deco flacon van 20 ml.

Laat je omarmen door de geuren van Le Nobili, geïnspireerd op de meest betoverende bloemen. Het 20ml formaat is een her creatie van de elegante flesjes van Rosa Nobile, Magnolia Nobile en Peonia Nobile. Elke set bestaat uit drie parfums, een selectie van Colonie of juist geheel gewijd aan Le Nobili. Deze combinatie van parfums, voor zowel mannen als vrouwen, voldoet aan elke smaak en is daarmee het perfecte cadeau voor een dierbare.

Rosa Nobile : Een eerbetoon aan de koningin der bloemen, de roos, die zich in dit parfum in al haar rijkdom laat zien. Een samenstelling die steeds meer emoties blootlegt.

Magnolia Nobile : Een charismatisch parfum die een intense schoonheid bezit, net als de magnoliabloem zelf. Met hoogstaande en sensuele tonen.

Peonia Nobile : Een Eau de Parfum met een onvergetelijk sillage. Haar levendige tonen halen inspiratie uit de pioen, die samensmelt haar elegante, beslissende vrouwelijke aard.aqua-di-parma-colonia

 

 

Colonia : Een onmiskenbaar en tijdloos parfum, met een duidelijke en heldere citrus geur. Al sinds 1916 een echt icoon.

Colonia Pura : Pure Italiaanse grootsheid. Een frisse Eau de cologne met een moderne, lichtvoetige energie.

Colonia Essenza : Een levendig en overtuigend parfum dat vluchtige eigenschappen van de beroemde Colonia laat zien. Met haar verfijnde originaliteit is dit parfum het symbool van zelfverzekerde elegantie.

Colonia Club : Een Eau de cologne met een ongekende en zeer verfijnde frisheid, de afspiegeling van een dynamische en hedendaagse stijl.

Colonia Intensa : Een parfum met een doeltreffende, zelfverzekerde stijl, die de onmiskenbare verse citrus geur van Colonia met de voelbare warmte van leer en een rijkdom aan aromatische tonen combineert.

Colonia Assoluta : Deze verfijnde Eau de cologne is het resultaat van een combinatie van frisse citrusvruchten en de levendige intensiteit van kruiden.