R O U G E -comme des garçons- eau de parfum

RELIGIEUZE PASSIE GEPAARD MET NUCHTERE REALITEIT

RELIGIEUZE HARTSTOCHT EN NUCHTERE REALITEIT ONTMOETEN ELKAAR IN ROUGE. HET BOVENZINNELIJKE EN HET AARDSE. VERLEIDELIJKE WIEROOK VERSTRENGELD MET ORGANISCHE WORTELS. VURIG HOUT LAAT Z’N OERKRACHTEN ONTVLAMMEN. HARSIGE DIEPTEN VERLICHT MET DE HELDERE GEUR VAN RODE BIET. EEN CEREMONIËLE TEGENSTRIJDIGHEID VAN CONTRASTEN. EEN RADICALE OPENBARING VAN ZINDERENDE HARMONIE.

AARDE EN LICHT, HEILIGE OVEREENKOMST ! HELDER: GEBROKEN TROSJES KRUIDIGZOETE, ROZE BESSEN. DE VERLICHTENDE INTENSITEIT VAN INDONESISCHE GEMBER. EEN LICHTGEVENDE SENSATIE. FRIS: DE AARDSE NOOT VAN VERS GESNEDEN RODE BIET. BLAD VAN DE EGYPTISCHE GERANIUM, MUNTACHTIG MET EEN IJZERACHTIG VLEUGJE. WONDERBAARLIJK GEAARD. INTENS: DE ROMANTIEK VAN HARSACHTIGE WIEROOK. HOUTACHTIGE PATCHOULI VERMENGD MET DE AROMATISCHE AMBER VAN CISTUS. EEN GEWIJDE SENSUALITEIT.

EEN BOVENZINNELIJKE ERVARING

DOOR DE LENS VAN JORDAN HEMINGWAY BIEDT ROUGE EEN DOORGANG NAAR EEN DROMERIGE DIMENSIE VAN OPTIMISTISCH SURREALISME. GEKLEURD DOOR DE FASCINATIE VAN DE KUNSTENAAR VOOR HET ONGRIJPBARE, PRESENTEERT ROUGE EEN PORTRET VAN EEN NIEUWE WERELD. DIT IS EEN FANTASIERIJKE VLUCHT UIT HET ALLEDAAGSE, EEN INTENS OPGAAN IN PASSIE, VUUR EN BLOED. EEN VENSTER OP EEN RIJK VAN ONTEMBARE EXTASE.

CONCLUSIE : MET EEN BEWUSTE OVERDOSERING EN EEN PRIKKELENDE EXPRESSIE PRESENTEERT ROUGE EEN ONVERWACHTE HARMONIE. EEN VERENIGING IN GEUREN VAN PUUR VERLANGEN. DE ARCHETYPISCHE ASSOCIATIES VAN DE KLEUR ROUGE GEZIEN EN ONTLEED DOOR DE ONMISKENBAAR STORENDE BLIK VAN COMME DES GARÇONS.

Comme des Garçons ROUGE is vanaf 26 oktober 2020 beschikbaar bij Galeria INNO en zelfstandige verkooppunten. Adviesverkoopprijs € 143,60

COMME-DES-GARCONS-PARFUM.COM – @COMMEDESGARCONSPARFUMS – #ROUGECDGPARFUMS