Radisson Bhopal – Indië- opent deuren in de stad van de meren

Radisson kondigt de opening aan van Radisson Bhopal in de hoofdstad van Madhya Pradesh. Het hotel is gelegen in het hart van de stad, op 40 minuten rijden van Raja Bhoj International Airport en op 10 minuten van Habibganj Railway Station. Het hotel biedt een ideaal verblijf voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Radisson Bhopal biedt ook gemakkelijk toegang tot toeristische attracties zoals Sanchi Stupa, Upper Lake, Van Vihar Wildlife Sanctuary en Bhimbeteka Caves.

Radisson Bhopal beschikt over 104 uniek ontworpen en ruime kamers en suites – Superior Room, Executive Room, Junior Suite, Deluxe Suite en Executive Suite uitgerust met faciliteiten zoals werkbureaus, gratis high-speed Wi-Fi en in-room entertainment. De kamers en openbare ruimtes van het hotel ontlenen hun ontwerpinspiratie aan de Gond-kunst van Madhya Pradesh. De muurschildering in de lobby van het hotel is een personificatie van de folklore van de deelstaat en werd in meer dan 200 manuren door plaatselijke ambachtslieden tot leven gebracht.

Het hotel heeft meer dan 3.900 m² aan evenementen- en vergaderruimte, met zeven binnenlocaties en twee buitenlocaties met een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. Tot de binnenlocaties behoren Grand Ballroom 1, Grand Ballroom 2, Nurture, Nirvana, Review, Refresh en Renew, die plaats bieden aan maximaal 1.200 personen. Tot de buitenlocaties behoren Grand Terrace en Infinity Terrace, die plaats bieden aan maximaal 1.400 personen. Alle vergader- en evenementenruimten zijn voorzien van moderne audiovisuele technologie, waardoor ze ideaal zijn voor het houden van zakelijke conferenties, bruiloften en andere sociale gelegenheden.

Het hotel biedt ook een scala aan eetgelegenheden voor alle smaken, waaronder – Fusion Café, het wereldkeuken restaurant dat delicatessen uit Italië, het Middellandse Zeegebied, Zuidoost-Azië en India serveert; Just Baked, een patisserie die de hele dag door een verscheidenheid aan gebakken goederen, designer taarten, gastronomische sandwiches en hand-gerolde pralines serveert; Urzza Lounge Bar, met een breed scala aan innovatieve cocktails, lokale en internationale bieren en wijnen uit de hele wereld; en Wok Thai, een Pan-Aziatisch restaurant met exotische smaken van de Thaise, Indonesische, Japanse en Chinese keuken.

Het hotel beschikt ook over een full-service fitnesscentrum en een zwembad op het dak met uitzicht over de stad.