Radisson Blu aan het strand van Hoi An, centrale kust van Vietnam

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van een stijlvolle, designgeleide strandwoning in de buurt van Hoi An, de historische havenstad aan de centrale kust van Vietnam.

Radisson Blu Hoi An wordt in 2021 geopend en ligt direct in het zachte zand van Hà My Beach, op slechts 8 km van het centrum van Hoi An, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven Danang. Deze elegante laagbouw is doordrenkt met tropische accenten en ligt in een reeks van reflecterende zwembaden, met houten wandelpaden en aangelegde tuinen.

Met 734 kamers, suites en villa’s wordt dit het grootste pand in de portefeuille van de groep in Azië en de Stille Oceaan. Gasten kunnen genieten van de sfeer aan zee met uitgebreide faciliteiten, waaronder een watersport- en recreatiecentrum, verschillende zwembaden, een spa, een fitnesscentrum, een kinderclub en een tuin op het dak. Radisson Blu Hoi An biedt ook een keuze uit drie restaurants met authentieke lokale en internationale gerechten, plus een lobby lounge en poolbar. Het pand moet zal een nieuwe hub worden voor bruiloften en evenementen, met een balzaal, ultramoderne vergaderfaciliteiten en het privéstrand voor gelegenheden in de buitenlucht. Elk verblijf wordt ondersteund door Radisson Blu’s kenmerkende “Yes I Can”-servicefilosofie, die zinvolle en gedenkwaardige ervaringen voor de gasten creëert.

“De centrale kust van Vietnam is hard op weg een van de meest gewilde bestemmingen van Azië te worden, en Hoi An biedt bezoekers de perfecte mix van culturele charme en strandgeluk. Radisson Blu Hoi An zal de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van dit gebied aanvullen met het milieuvriendelijke ontwerp, dat in het landschap geweven lijkt te zijn. Radisson Blu’s kenmerkende intuïtieve service zorgt ervoor dat gasten in alle rust en sereniteit kunnen ontspannen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van alles wat deze fascinerende regio te bieden heeft”, aldus Katerina Giannouka, President, Asia Pacific, Radisson Hotel Group.

Vietnam is een belangrijke focusmarkt voor Radisson Hotel Group, en Radisson Blu Hoi An wordt het vierde eigendom van het bedrijf in dit dynamische Zuidoost-Aziatische land, na Radisson Blu Resort Phu Quoc, Radisson Blu Resort Cam Ranh en Radisson Resort Phu Quoc Long Beach.