Radisson Blu Barcelona

Radisson Hotel Group kondigt de opening aan van het Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia, dat een nieuwe stap voorwaarts betekent in de plannen van Radisson Hotel Group om uit te breiden in Spanje en haar aanwezigheid in het land te blijven versterken.

Op slechts 450 meter afstand van de Sagrada Familia, het meest bezochte monument in Spanje, is het gerenoveerde Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia nu klaar om gasten te verwelkomen. De locatie van dit hotel biedt uitstekende verbindingen met het stadscentrum, Passeig de Gràcia en Plaça de Catalunya. Het ligt ook op slechts twee kilometer afstand van Parc Güell, een andere zeer populaire toeristische attractie met de onmiskenbare stempel van Antoni Gaudí.

Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia heeft 182 kamers, waaronder standaard, superior, premium, premium deluxe, en familiekamers. Het terras en zwembad van de El Cel Bar op het dak zijn de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag van sightseeing of zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van de stad en buitengewone uitzichten op de Sagrada Familia en Antoni Gaudí’s fascinerende architectuur. De filosofie van het Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia, is het aanbieden van een duurzame, evenwichtige en gezonde gastronomie in de vier restaurants en bars, waaronder Restaurant El Bosc, El Bosc Terrace Bar, Bobò Bar, en El Cel Bar. Gasten die willen blijven sporten kunnen gebruik maken van het fitnesscentrum van het hotel. Aangezien Barcelona een van de belangrijkste zakencentra van Spanje is, beschikt dit nieuwe hotel over 120 m² aan vergader- en evenementenruimte voor bedrijven met een capaciteit van maximaal 120 personen, evenals 64 ondergrondse parkeerplaatsen voor de gasten.

Het Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia heeft ook de LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) certificering verdiend als een Gold Green Building, een factor die het de perfecte optie maakt voor de milieubewuste reiziger. Het hotel telt meer dan 4000 planten, waaronder een verticaal ecosysteem van 80 m² met meer dan 3000 planten in de El Bosc Terrace Bar, dat 10 kg stof per jaar kan filteren en zuurstof kan produceren voor 80 personen. Bovendien heeft het hotel een Biosphere-certificaat en een toegewijde CSR-buurtprojectverbintenis.  Het interieur van de gemeenschappelijke ruimtes in het nieuwe Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia is ontworpen door de gerenommeerde interieurontwerper Lázaro Rosa-Violán. Urban in stijl, het ontwerp heeft een eigentijdse esthetiek met speciale designer stukken met een meer moderne flair.

Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, implementeert Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Familia het Radisson Hotels Safety Protocol programma.