Radisson Blu breidt uit in het Caribisch gebied

Nieuw resort in de Dominicaanse Republiek.

Radisson Hotel Group kondigde de ondertekening aan van Radisson Blu Resort & Residences, Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Gelegen aan het prachtige strand van Cabeza de Toro, zal het resort op slechts tien minuten van het centrum van Punta Cana en de internationale luchthaven van Punta Cana liggen. Het resort ligt ook naast grote attracties waar gasten kunnen gaan zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Explorer of diepzeevissen met Club Nautico Cabeza de Toro. Voorafgaand aan het openen van de deuren als Radisson Blu, ondergaat het pand een uitgebreide renovatie om de gastenervaring verder te verbeteren met uitzonderlijke, state-of-the-art voorzieningen en diensten.

“Terwijl onze wereld er vandaag de dag een beetje anders uitziet, weten we dat reizen zal terugkeren, en we werken ijverig om de beste hotels, in topbestemmingen, te voorzien van diepgaande reinheid en ontsmettingsprocedures voor onze gasten zodra ze zich veilig voelen om weer te reizen,” zei Jim Alderman, Chief Executive Officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Radisson Blu laat een ongelooflijke groei zien in het Caribisch gebied met aankomende locaties op Aruba, Grenada en nu de Dominicaanse Republiek, wat onze dynamiek aantoont bij de realisatie van onze dynamische groeistrategie”.

Het resort zal 164 suites omvatten, verdeeld over twaalf gebouwen. Er zal een verscheidenheid aan kamertypes zijn, met een aantal suites die een volledige keuken en een ongelooflijk, panoramisch uitzicht op de Caribische Zee bieden. Gasten zullen kunnen genieten van de on-site spa, het fitnesscentrum, de toegang tot het strand, samen met een buitenzwembad en een jacuzzi. Er zal ook een kleine vergaderruimte zijn voor intieme bijeenkomsten en evenementen. Het resort biedt een veelheid aan eetgelegenheden in vijf restaurants met een verscheidenheid aan gerechten, waaronder Caribische, Italiaanse en een gezonde sapjesbar en delicatessenwinkel. Extra voorzieningen zijn o.a. butlerservice, dineren op de kamer, afhalen op de luchthaven en privé-inchecken. Het resort zal naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar worden geopend.