Radisson Blu debuteert in Canada met hotel in downtown Toronto

Radisson Blu kondigt de opening aan van Radisson Blu Toronto Downtown in het centrum van Toronto, Ontario. Als de eerste Radisson Blu in Canada levert het hotel de unieke ervaring van het merk, terwijl het lokale elementen van het centrum van Toronto en de serene omgeving van het meer van Ontario integreert. De opening van Radisson Blu Toronto Downtown is het begin van een spannende golf van groei voor het merk. Voor het einde van 2020 zal Radisson Hotel Group Radisson Blu gebouwen openen in Anaheim, Californië; Punta Cana, Dominicaanse Republiek; en Fargo, Noord-Dakota.

Het hotel, dat oorspronkelijk het Radisson Admiraal Toronto-Harbourfront was, onderging een uitgebreide renovatie. Lokale accenten zijn terug te vinden in het eigentijdse design van het hotel. Prachtige gangen leiden de bezoekers naar de 157 lichte en vernieuwde kamers met hardhouten vloeren en een prachtig uitzicht op zowel het stadsbeeld als het Ontario-meer. Het lokale gevoel wordt nog versterkt door de volledig gerenoveerde lobby van het pand, die zowel luxe als comfort biedt. Gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in Watermark Restaurant met klassieke Canadese gerechten met lokale ingrediënten. Het restaurant zal volledig geopend zijn in 2021. Daarnaast heeft de lobby een 24-uurs grab-and-go-markt met eten, koffie, bier en wijn. Wie wil ontspannen en tot rust komen, kan een duik nemen in de Lakeview Pool Lounge, een schilderachtig zwembad op het dak met uitzicht op de CN-toren en het meer. Het hotel is de perfecte plek om zakelijke bijeenkomsten of speciale evenementen te organiseren met zijn meer dan 12.000 sq ft prachtige vergaderruimte, samen met een gastvrij personeel om elk detail te behandelen. Er is ook een fitnesscentrum en een ondergrondse parkeergarage.

Met de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden als hoogste prioriteit voert Radisson Blu Toronto Downtown het Radisson Hotels Safety Protocol programma uit. Het hotel is ook gecertificeerd door Safehotels, dat een tienstappenproces omvat met meer dan 200 normen, waaronder brandveiligheid, beveiligingstraining en crisisbeheer.

Gasten kunnen gemakkelijk naar Toronto Pearson International Airport (YYZ) reizen met de auto of met het openbaar vervoer vanaf het hotel. Billy Bishop Toronto City Airport (YTZ) is ook een handige vijf minuten rijden. Radisson Blu Toronto Downtown is een rustige oase die dient als een adempauze om alles wat de hoofdstad van Ontario te bieden heeft te ervaren.

www.radissonhotels.com/blu