Radisson BLU herboren in Lund,Zweden

Radisson Blu, het bovenste luxehotelmerk dat een positieve en persoonlijke service levert in stijlvolle ruimtes, kondigt met trots de opening aan van het Radisson Blu Hotel, Lund in Zweden. Het hotel met 192 kamers is een rebranding van het bestaande Park Inn by Radisson Hotel, Lund.

De op een na oudste stad van Zweden, Lund, staat bekend om zijn rijke, culturele geschiedenis, waaronder de Academie die al eeuwen bestaat. Lund combineert het oude traditionele leven naast een moderne samenleving, meer recentelijk erkenning voor de groeiende bedrijfssector waar innovatie floreert.

Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President van de Nordics-regio voor Radisson Hotel Group: “We renoveren het hotel naar Radisson Blu als gevolg van de enorme ontwikkelingen in de stad. Ons doel is om onze gasten altijd te voorzien van de best mogelijke hotelervaringen, en – met deze rebranding – hebben we ons product bijgewerkt en aangepast aan de veranderende behoeften van onze gasten gezien Lund zich permanent ontwikkelt. ”

Het hotel onderging een reeks opmerkelijke veranderingen om het voor te bereiden op zijn nieuwe leven als Radisson Blu. Dit omvat een grondige renovatie van alle kamers, gemeenschappelijke ruimtes en de diensten van het hotel – met name de nieuwe lobby die nu een co-working-ruimte en een bar aanbiedt.

Naast de centrale locatie, op loopafstand van het stadscentrum, biedt het Radisson Blu Hotel, Lund de gasten de mogelijkheid om in stijl te ontspannen in een indrukwekkende omgeving. Het heeft 192 moderne kamers en suites, die op de hoogste verdiepingen een prachtig uitzicht bieden op Lund, Malmö en Kopenhagen – evenals de Sontbrug. Het hotel beschikt ook over een eigen parkeergelegenheid en acht vergaderzalen, die plaats bieden aan maximaal 120 personen.

Het Radisson Blu Hotel, Lund wordt beheerd door Radisson Hospitality AB onder een franchiseovereenkomst met Winn Hotel Group.

www.radissonblu.com/en/hotel-lund