Radisson Blu maakt debuut in Hangzhou

Radisson Blu, het topklasse hotelmerk met gepersonaliseerde service in stijlvolle ruimtes, heeft zijn portfolio in China uitgebreid met de opening van zijn eerste hotel in Hangzhou, de boeiende hoofdstad van de provincie Zhejiang.

Radisson Blu Hangzhou Xintiandi ligt in de commerciële wijk van de stad, omgeven door winkels, kantoren en op slechts 10 kilometer van West Lake, het betoverende UNESCO World Heritage landschap. Dit uitzonderlijke 18 verdiepingen tellende hotel heeft een eigentijds design, met artistieke interieurs en een prachtige vrijstaande trap die een dramatisch middelpunt in de lobby creëert.

De 265 kamers en suites van het hotel zijn uitgerust met de modernste faciliteiten, waaronder multimediaconnectiviteit en verfijnde voorzieningen en wordt ondersteund door Radisson Blu’s unieke “Yes I can” servicefilosofie. De Executive Lounge op de bovenste verdieping biedt een volledig scala aan van op maat gemaakte zakelijke diensten en de hele dag door verfrissingen.

De conferentie- en banketfaciliteiten van het hotel beslaan de gehele vierde verdieping en omvatten een grote feestzaal met 450 gasten en vier feestzalen, allemaal ondersteund door de nieuwste audiovisuele apparatuur. Er is een keuze aan restaurants en bars, waaronder een klassiek Chinees restaurant met negen privé-diners ruimtes en een authentieke Japans restaurant evenals een casual café en een lobby lounge. Tot de recreatiefaciliteiten behoren een binnenzwembad, een Thaise spa en een modern fitnesscentrum.

Reizigers hebben gemakkelijk toegang krijgen tot West Lake, Ban Shan Forest Park, Lingyin Temple en vele andere attracties, terwijl de enige Cirque du Soleil show in Azië op slechts 100 meter afstand van het hotel ligt. Hangzhou East Railway Station is bereikbaar in slechts 20 minuten en Xiaoshan International Airport ligt op 50 minuten rijden met de auto.

“Hangzhou is een van China’s meest dynamische steden; een bloeiende provinciehoofdstad die snel een internationaal centrum van handel en toerisme aan het worden is. Dit maakt het de perfecte locatie voor Radisson Blu, dat gericht is op uitbreiding in de meest gewilde bestemmingen ter wereld. We kijken ernaar uit om in de toekomst andere nieuwe hotels te introduceren in de snelgroeiende Chinese steden”, zegt Gary Ye, Vice President, Operations, China, Radisson Hotel Group.

Radisson Blu Hangzhou Xintiandi wordt Radisson Hotel Group’s tweede eigendom in de stad, na Radisson Hangzhou Qiangjiang, dat eerder dit jaar is geopend.